[]

kız isteme çiçeği

nasıl bir çiçek olabilir daha önce tecrübesi olan arkadaşların yardımlarını alalım ve bayan arkadaşlar hangi çiçekten hoşlanır?




 
yapma ya da canlı çiçek olabilir.

erkek kardeşimin olayında isteme+nişan biçiminde olması kararlaştırıldığından elde taşınacak türde değil de saksı içinde anıtsal bişey yaptırdık :s gelin daha sonra da saklamak istediği için yapma çiçek istedi. şimdi oturma odasının bir köşesinde duruyor. saksısı sedefli, kendisi manolya rengi, sade, hoş bişey.
  • manuel mandalina  (26.08.14 10:56:23) 
kız isterken yapma çiçek bana mantıklı gelmedi pek


  • sifirdokuzucuolanvarmi  (26.08.14 11:13:49) 
şunlar hoşuma gitti bakınca (tabii vazoyla gitmez herhalde de, fikir olur diye):

www.ciceksepeti.com

www.ciceksepeti.com
  • tedirginlik hucresi  (26.08.14 11:23:16) 
çok hoşlar söz de böyle standart bişey var mıdır onu merak ediyorum yoksa bizim zevkimize mi kalmış


  • sifirdokuzucuolanvarmi  (26.08.14 11:32:58) 
el çiçeği bi süre sonra çöp oluyor diye ben 2 saksı orkide almıştım


  • try again fail again fail better  (26.08.14 11:55:07) 
Neden facebooka girip bakmıyorsun? Neredeyse her gün birileri bu tarz kız isteme fotografları paylaşıyor. Benim gözlemlerime göre genelde beyaz gül ve lilyum alıyorlar.


  • blueprints and cigarettes  (26.08.14 12:22:39) 
beyaz gül, orkide, lilyum, ve beyaz papatyalardan oluşan bir buket olabilir. zaten böyle bir buket de taşıyanı kamufle edebilecek kadar kocaman oluyor.


  • eksi sozluk e bir daha geldim  (26.08.14 13:08:38) 
ben bunu almıştım

i.hizliresim.com

lakin çiçeği kaldırırkan camı kenarından kırmıştım. suyun bi kısmı akmıştı falan :(
  • monreve  (26.08.14 13:14:08) 
hayır bir kırmızı gül muhabbeti geçiyor, ne alaka değil mi ben beğendiğimi alırım.


  • sifirdokuzucuolanvarmi  (26.08.14 14:06:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.