[]

nissan maxima vs rover 75 vs alfa romeo 166

arkadaşlar selam,

aslında soru başlıkta. kararsız kaldım... servis, parça konularını göz ardı ederek aracın konfor, rahatlık, tüketim gibi konularıyla ilgili bilgi verebilirseniz memnun olurum, hem de çok..

rover 75, 1.8 lt. turbo motor + otomatik şanzıman + brc otogaz dönüşüm sistemli.


rover 75 = 2000 model ve üstü, 2004 model favorim var bir tane. 30000 civarı.
nissan maxima = 2000 model ve üstü 25-30 bin tl arası.
alfa romeo 166 = 16-22 bin tl arası.

bu ayarlarda önerebileceğiniz başka araç varsa da memnuniyetle dinlerim.

 
Hepsi de ikinci el ve parça konusunda cesaret isteyen arabalar. Benim tercihim Alfa Romeo olurdu. Ama 166 modeli piyasada çok az sayıda bulunduğu için parça sıkıntısı onda da olabilir. Diğerlerinde de parça sıkıntısı olacağı kesin. Alfa 156 düşünürseniz onda yedek parça sıkıntısı olmaz. Bu sınıfta listeye Skoda Superb de eklenebilir.


  • creepy  (26.08.14 10:02:08) 
bu ayarlarda derken 30 bin lira para verip nufusuma gecirecegim baska ne olabilir mi demek istediniz acaba? maxima falan neyse de 30 bin liraya 2004 model tuplu otomatik rover almak?


  • nxtrls  (26.08.14 10:17:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.