[]

the human body / var mı giden bu sergiye?

hazır dibimde bi etkinlik varmış kırk yılda bi gideyim dedim ama dndirik bişiyse hiç vermim para diye düşündüm.




 
gittim bence güzeldi değişik yani:)


  • monkey  (25.08.14 23:58:08) 
merak duygusu olanlarla anatomi, fizyoloji gibi alanlara ilgisi olanlar için görülmeye değer bence...


  • mamma mia gli turchi  (26.08.14 00:03:54) 
tıp okuyan yada doktor bir tanıdığın yoksa, sadece bakarsın. yine de güzel bir deneyim olur.


  • cok iyi yol  (26.08.14 00:06:52) 
bikaç sene önce istanbul modern'deki body worlds'le bu aynı şey mi?

ben ona gitmiştim bayaa etkileyiciydi. alzheimer'lı beyinle sağlıklı beyin falan vardı yan yana. eğer aynı şekilde tasarlandıysa bu da iyidir diye tahmin ediyorum. ama ilgi meselesi tabi.
  • kaffle  (26.08.14 00:14:28) 
Istanbul daki ile yani ise eger ben de gitmistim. Tip okuyorum ama o zaman gittigimde henuz anatomi bilmiyordum. Simdi gitsem cok daha farkli bir deneyim olur. Eger anatomiyle ilgin varsa kesin git. Yoksa da git ya hos olur yine.


  • earthangell  (26.08.14 00:20:31) 
bence git kesinlikle, özgün ve tatmin edici bir katalog çalışması olmuş, yine açık bulsam yine giderdim ben


  • neseranni  (26.08.14 01:18:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.