[]

Kokusuz deödorant ve kalıp sabun

Bakımlı beyler, kozmetik duayeni hanımlar sorum size.

Yaş kemale erdi, axe'ının mk afedersiniz, hani ne africa'ya gidebilesim, ne de çikolata olma gibi bir niyetim var. Kokusuz, ya da 100+ tl saydığım muhteşem parfümümü bastırmayacak kokuda, sadece terlemekle alakası olan bir deödorant arıyorum.

var mıdır?

he bir de hakikatten temizleyen, beni sonsuz paklığa ulaştıracak, kokusu, otu boku yerinde, normal fiyatlarda bir adet kalıp sabun arıyorum.

 
var. watsons, gratis gibi yerlerde satıyorlar.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (25.08.14 23:14:17) 
gilette'in roll on deodorantları da iyi. ter kokusunu önlüyor ama kokusu çok hafif, parfüm kokusunu bastırmıyor.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (25.08.14 23:14:49) 
deotak gibi krem formunda olan ter kokusu önleyici ürünler kullanabilirsiniz.


  • keneabidin  (25.08.14 23:15:09) 
kırlangıç %100 doğal zeytinyağlı sabun, migroslarda var, 3 lira kalıbı, ikinci köpürtüp durulamada gıcır gıcır yapıyor


  • freebird5406_2  (25.08.14 23:16:52 ~ 23:17:24) 
urun.gittigidiyor.com

istediğin şey bu. hem zerre ter kokusu yapmıyor hem de koku falan bastırmıyor asla.
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (25.08.14 23:18:19) 
ben de çok aradım bu ürünü, bir de metal içermesin diye arayınca sebamed fresh deo spray aldım. memnunum üründen, yeniden almam gerekince bunu alacağım.

sabun olarak ta nesti dante ürünlerini öneririm. fiyatı pahalı gibi gelebilir ama 250 gr sabunlar. fiyatına yetecek kadar uzun süre kullanabiliyorsunuz.
  • ohtararan  (25.08.14 23:30:37) 
Biotherm'in roll-onlari kokusuz ve basarili. Duty free'lerde falan 10-15 euro civari yalniz ama her gun kullanimla rahat 6 ay gidiyor.


  • takma kirpikli huni  (25.08.14 23:39:04) 
bir de soyle bir sey var ama ise yarayip yaramadigini bilmiyorum:
www.google.com.tr

  • ainothia  (26.08.14 01:29:09 ~ 01:29:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.