[]

Spotify Premium Kullananlar

Türkçe albümlerde son durum nedir? 2-3 ay önce Türkçe arşivi çok kötüydü. Yurt dışı hesaplarda sınır yokken Türkiye hesabında çoğu albüm bulunamıyordu.
Bu durum düzeldi mi? Hesabımızı taşıyalım mı?



 
biraz daha iyidir belki ama önemsenmeyecek kadar az.


  • she was my baby  (25.08.14 21:37:16) 
Aynen devam ediyor hala en basitinden duman teoman albumleri cok eksik. Yanliz yurtdisi kullanimda bu durum yok mu?


  • mrthany  (25.08.14 21:38:00) 
şimdi kontol ettim tüm teoman albümleri var bende. 4 tane de duman albümü var


  • doink  (25.08.14 21:42:29 ~ 21:44:31) 
spotifyda olmayan bazı türkçe albümler deezerda var. örneğin çamur - Bu Askin Izdirabini albümü. bunun gibi daha vardır belki. deezer daha ucuz olduğundan onu kullanıyom niye millet spotify ı bu kadar övüyo onu da anlamadım.

eski türkçe albümler, prodüksüyonların teknoloji cahilliği yüzünden yüklenmiyor. Benim eksikliğini çektiğim ise metallica led zeppelin queen gibi grupların mahkemelik olan albümleri. eski hiçbir albümleri yok bunların. hala download peşinde koşuyoz o yüzden.
  • gamaflex  (25.08.14 21:54:22) 
valla bende teomanın 1 albümü dumanın 2 albümü çıktı ve bu sinirle hemen pre üyeliğimi iptal ettim bir tek kerizde benmişim millet yurdışı bağlanıp 15 günde bir pre üyelik alıyormuş beleşe.


  • mrthany  (25.08.14 21:58:02) 
gamaflex arada kaçırdığım yoksa metallica ve led zeppelin'in tüm albümleri spotify'da var sanki. O sorun çözüldü diye biliyorum.

Örneğin şu playlist'ten kaç şarkı kullanılabilir görünüyor
[silindi]
  • doink  (25.08.14 22:06:44 ~ 26.08.14 20:35:45) 
oha pre hesabı iptal edip tunelbear le yurdışı hesab aldım türkçe arşivi baya genişledi bundan sonra sıfır limitli sanal kart ile bir aylık treal hesap alacağım.


  • mrthany  (25.08.14 22:17:26) 
27 tane şarkı kullanılabilir gözüküyor.


  • volkanaydin152  (25.08.14 22:21:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.