[]

İçime çok pis karanlık bir his geldi

evdeyim, müzik dinleyip bişeyler atıştırıyordum, bir yandan da çamaşır makinesi çalışıyordu. kapı çaldı, 1 kere, 2 kere ardarda. üstüm cıbıldı, bi tişört geçireyim dedim, sonra gittim kapıya, delikten baktım kimse yok. aşağıdan basmışlardır diye diyafona bastım "kim o?" dedim, ses yok. çıktım balkona, aşağı baktım, benim apartmanın sokak kapısı içeri girik şekilde, yani küçük mağara gibi oyuntuya giriyorsun kısacık, sonra kapı, diyafon vs var orda. kimseyi göremedim haliyle. ses dinledim, ses de gelmedi. o sırada apartman görevlisi çıktı bir yan kapıdan, dedim "sen mi çaldın kapıyı?", "yoo" dedi. bekledim kimse de çıkmadı kapı girintisinden. etrafa da baktım kimse yoktu, hani ben diyafondan "kim o?" dedikten sonra gitmiş olsa bile uzaklaşmışken görürdüm balkona çıktığımda.

sonra içeri girdim, içime garip bi his geldi, anlamadım. hani böyle başına kötü bişey gelecekmiş gibi bir his. ya da çok kötü bir şey yaparsın, hatanı anlarsın, ondan sonraki bekleme sürecinde hissettiğimiz his gibi. 5-10 dk.dır da geçmedi. napiyim de bu hissi geçireyim?


 
sen biraz hastalandın mı, doktora mı gitsen acaba? duyuruların bir süredir çok karamsar, sıkıntılı


  • rock n roll  (25.08.14 19:55:57) 
varsa bira iç anında gider.


  • oldboy  (25.08.14 19:56:34) 
@rock n roll, olabilir, bilemedim. ama sen söyleyince duyurularıma bi bakayım dedim, öyle karamsar, sıkıntılı duyurum çok yok ya :\


  • loveinaflipbook  (25.08.14 20:05:54) 
Benim de aklıma "gaz sıkıştırmıştır" geldi. Bu arada öyle bir makale okumuştum, gaz sıkıştırması gerçekten böyle bir his verebiliyormuş, şaka değil.

Edit: Uzun dönemli ise gaz değildir, gazsa da salma onu artık. Kafan başka bir şeye takılmış olmasın ya da başka bir sıkıntıyı hatırlatıp ona yormuş olabilir mi?
  • aychovsky  (25.08.14 20:06:38 ~ 20:08:07) 
Kapı gercekten calınmıs olabılır pekala sen gozden kacırmıssındır calan kısıyı, ya da kulagına baska bı ses gelmıstır sen zıl sanmıssındır. Ama o hıs, o karanlık hıs ıcın bıseyler yap bence. Sadece kapı calmasıyla baglantılı degıldır o. Ne bıleyım yalnız yasıyosan bı arkadasını cagır ya da sen yanlarına gıt. Cık bıraz hava al. Ya da rock n roll'un dedıgı gıbı sıkılmıs olabılırsın pekala, bı doktor ya da psıkologla da konusabılırsın .


  • benoyledemekistemedim  (25.08.14 20:23:23) 
daha bugün duyuru açtın, benim gibi dertli misiniz diye. sen üzülmüşsün bişeylere. ondan böyle oluyor.


  • rock n roll  (25.08.14 20:40:24) 
varsa bitki çayı yap, komik film dizi falan izle. the big bang theory var cnbce de.


  • innerbliss  (25.08.14 20:42:34) 
nas ve felak surelerini oku. kapıyı kilitle.

eğer hala sıkıntılıysan bir arkadaşını çağır.
  • mea maxima culpa  (25.08.14 21:48:39) 
belki de birisi tüm zillere basma yoluna gitti, kim açarsa artık.. arada senin de zilin kaynadı ve birisi boş bulunup dış kapıyı açtı. ardından da bir daha görmemen normal sanırım.


  • givemesomesubstance  (10.09.14 13:03:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.