[]

Şu şarkıyı paylaşan bayan kişi, ne demek istiyor

başkasına ilişki uzmanı kesilip, kendine gelince çuvallayıyoruz ya!
bir yardımcı olun gençler,
mesaj kaygısı taşıdığını biliyoruz. ve konuşmuyorlar.
ayrılmışlar ama sanırım boş değiller birbirlerine karşı.

sertap erener, bir dala gözlerimde

Çok geç oldu belki de düşündük taşındık
Bir çok şeyi birbirimizden sakındık
Bir şey eksik cümle de
Yüklem mi özlem mi sakladığın şey her neyse beni üzer mi?

Öyle çok şey var ki içimde
hep sustuk konuşmak yerine
Konuşmadığımız her ne varsa
Seninle sakladım gözlerimde

Ne olur sende fazla üzülme
Hep kendi kendine yenilme
Konuşmadığımız her ne varsa seninle

Bir damla gözlerimde

Belki yanlış yoldayız
Kaybolduk kaybolduk gizleyince kendimizde yorulduk
Her hatada telafi gerekli değilmi
Bizi durduran gurur mu kibir mi?

Öyle çok şey varki içimde
hep sustuk konuşmak yerine
Konuşmadığımız her ne varsa
Seninle sakladım gözlerimde

Ne olur sende fazla üzülme
Hep kendi kendine yenilme
Konuşmadığımız her ne varsa seninle
Bir damla gözlerimde...

 
"Seninleyken bir çok şeyi içime attım, konuşmadım. Haliyle sen de konuşmadın, belki sen de attın içine bir şeyler. Sonuç olarak söyleyemediğim çok şey var, ilişkimiz sırasınca hissettiklerimi sakladım. Ben söylemedikçe, senin anlamanı bekledim" diyor.

Naçizane yorumum şöyle: İlişki sırasında söyleyemedikleri için pişman, "Belki içimdekileri söyleseydim, şu an hala birlikteydik." diye kafası karışık. "Biraz gurur yaptım ama pişman gibi gibiyim de" diyor. Biraz zorlansa, ders almış olarak ilişkiye dönebilir.
  • aychovsky  (25.08.14 19:54:28) 
Ayrildik ve senin ilgini ozluyorum. Ilgi goster tekrar gideyim, baska bir aday bulunca hepten got gibi birakirim demek istiyor.


  • Lorik Cana  (25.08.14 20:11:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.