[]

migren krizi

şiddetli bir migren krizi tutmuş bir bahtsıza tedavi önerebilecek iyi yürkliler aranıyor.
bahtsızımız gündüz başlamış migren krizini doktorun verdiği maxalt ile geçirmeyi denemiş ancak ilacın hiç bir faydasını görmemiş durumda, şu anda mide de sürekli olarak içini dökmek istemekte. bu eleman elindeki apranax fort u kullanabilir mi?
bütün yanıtlara şimdiden teşekür, eczacı veya tıp konusunda bilgileri olanlar yanıtlarsa iki kez teşekkür edilir. hiç bir yanıtın tıkı ihmal edilmeyecek.


 
duş uygulandı olmadı. serin bir yere gitme şansım da yok (orta anadoluda bir kasabada görevliyim kaldığım yerde klima da yok). o ağrıları migren zannedenler gelsin de bu ağrıyı çeksin.


  • tururo  (25.08.14 17:40:42) 
klima migreni coşturur zaten mümkün olduğunca klimadan uzak kalın normalde de.

yapabiliyorsan kus, sonra en karanlık ve sessiz yerde yat biraz.
  • cadi iren  (25.08.14 17:47:13) 
umarım iyisinden güneş gözlüğün vardır. öncelikle etrafa çıplak gözle bakmayacaksın. evde migren ağrısı çeken kardeşim var oda aynı yöntemi kullanıyor. ayrıca baş ağrısında bende de işe yarıyor. güneş gözlüğünü tak ve hiç çıkarma...

onun haricinde; göz ile kaş arası - kulak arkasına kadar olan bölüme bir yardımcı eşliğinde masajı şiddetle öneririm. kolonya ile yavaş ve sürekli masaj yapılacak... ( kendin yaparsan bir işe yaramıyor ) peder bey işin ehli hep ona gideriz böyle durumlarda, söküp atıyor yeşil yoldaki dev gibi...
  • synche  (25.08.14 17:50:21 ~ 17:52:16) 
Arkadaşım da böyle oluyor, acile götürür iğne yaptırırdık sonra yatar uyur düzelirdi. başka çare derman olmuyor ona mümkünse acile git.


  • alciphron  (25.08.14 17:56:59) 
Migrenli kızdan öneriler.

*O eller ayaklar buz tutar, onları bi şekilde ısıtacaksın. Diğer yandan kafan, ensen alev alır. O kafayı enseyi açacaksın, saç toplansın vs.
*Su içeceksin, kusturmadan tabi, ama bol bol içilmeli. Öldürtmeyip süründürüyor.
*Ne taraf ağrıyorsa o tarafa, kulağa kolonyalı pamuğu tıkıştır. İçeriye alkol buharlaştıkça iyi geliyor.
*Sinüsler&burun dolu ise yani o tetikliyorsa bir şekilde bir burun açıcı sprey, sinüs açıcı hap(clarinasse kullanıyorum ben) bir şekilde orası açılmalı.
*Süt ürünleri, çay ve kahve sakın tüketilmesin. Kamyon çarpmışa döndürüyor.
*Eninde sonunda olabildiğince hızlı eve gidilip uyunmalı.
*Kısa süreli rahatlama için avuçlarını kafa derine bastırıp saçlarını ufak ufak çekebilirsin.
  • afush  (25.08.14 17:57:38) 
önce kus, sonra uyu. başka tedavisi yok. eğer ilaçla geçen bi ağrın varsa o migren değil bence. ya da bendeki migren değil çünkü uyku dışında iyi gelen bişey yok.


  • duster  (25.08.14 18:17:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.