[]

Huysuz ihtiyar mı oldum nedir???

son 5-6 aydır dinlediğim hiç bir türkçe pop şarkısı hoşuma gitmez oldu. örnek vermek gerekirse:

(bkz: tabi tabi)
(bkz: harika)
(bkz: tanrım)
(bkz: alt dudak)
(bkz: nerdesin aşkım)
(bkz: her aşk bir gün biter)
(bkz: rica)
(bkz: rekor)

aklım dimağım almıyor bunlar ne kadar sikik şarkılar böyle? Ve tv'de radyoda denk geldiği zaman insan n'apar, değiştirir di mi kanalı? ve yaşamına devam eder. yok abi bu sikik şarkılardan birisine denk geldiğimde şarkı bitene kadar küfür ediyorum, resmen muppet show'daki yaşlı iki karakter gibi bikbikbik söyleniyorum. arkadaşlar, bende mi tuhaflık var yoksa gerçekten de çok sikik şarkılar mı bunlar? ve hepsi üstüste mi denk geldi? hayır bakıyorum, alt dudak denen şarkıdan "falaaağğğnn" diyor ki bu ne amk? ya tabi tabi denen rezalet şarkıdaki tüm sözlere ne demeli? kenan doğulu'nun rica şarkısına ne diyorsunuz? ne olduuğğ ne olduuğğ derken hiç mi içinizden ebenin büzüğü oldu ulan bu ne biçim şarkı demiyor musunuz? hayır diceksiniz ki, yarraaam opera mı dinliyorsun, ne bu havalar? görüp görebileceğiniz en pis arabeskçilerden birisiyim, kollarım faça içinde gençliğimden kalma ama dedim ya şu an yazarken bile sinirden elima yağım titriyor, bu kadar rezil şarkılar olmamalı. ama suç bu rezilliklere bandrol veren kültür bakanlığında! serdar'ın son karşısına ne demeli? sözlükte bile hakkında sadece 1 entri var, düşünün sikikliğini. sözlerine bi bakın, şiir gibi okuyun da görün abukluğu.

not: yaş 30'un üstü.

 
türk pop müziği hep iğrençti. sen yeni fark etmişsin.


  • sir gawain  (25.08.14 17:04:42) 
listeledigin sarkilardan hicbirini bilmiyorum, duymadim, kafam rahat.
aynisini tavsiye ederim.

  • lily briscoe  (25.08.14 17:43:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.