[]

Kalp krizi mi geçirdim?

Bugün tam yemekten önce sırada beklerken kalbimden biraz sağ üstte bir ağrı başladı. Sonrasına bu ağrı kaburgalarımda da başladı, nefes almakta bir süre zorlandım. Derin nefes alınca kaburgalarımdaki acı daha da fazla olmaya başladı. Yürümekte zorlandım.

İlk başta kaburgalarımda kırık filan oldu, nefes alınca o battı diye düşündüm ama hiçbir yere ne çarptım ne vurdum son birkaç haftada. Kalpte başlaması sebebiyle belki kalpte bir şey olmuştur diye düşündüm.

Kollarımda uyuşma olmadı, herhangi bir uyuşma da olmadı genelde. Sanki hala sağ kaburgamda çok hafif bir ağrı var.

Üç dört dakika sürdü bu durum, şimdi eskisi kadar iyiyim.

Direkten mi döndüm acaba? Doktora gitmeye gerek var mı? Diş doktoru ve ortopediden sonra bir de kardiyolojiye mi gitmem gerekecek :)


Amma da uzun yazmışım :)

 
Bi görünün, içiniz ve içimiz rahat etsin.


  • compadrito  (25.08.14 14:02:57) 
kardiyoloji ile birlikte göğüs hastalıklarına da bir görün bence. tarif ettiğin ağrı kalp ağrısına benzemiyor ama görünmekte fayda var.


  • vendorth  (25.08.14 14:05:29) 
gaz da olabilir


  • earthsea  (25.08.14 14:19:34) 
yel girmesine benziyor. yine de doktora görünmekte fayda var.

eksisozluk.com
  • fallthepieces  (25.08.14 14:24:08 ~ 14:24:32) 
bence kalp krizi falan değil.. bana da oluyır hem de yılda 3 4 kez..

ama allah korusun sorumluluk almam.. bi görün.. sağlık güvencen varsa en iyisine görün
  • monreve  (25.08.14 14:31:13) 
kalp krizi dediler geldik

gördün bak nolursa olsun şakaya gelmez. hiçbi şey olmasa bile kontrol edilmesi gereken bi meret zaten kalp, kaybedeceğin bir şey yok. başıma gelenleri biliyosun bak
  • oddyseus  (25.08.14 14:35:47) 
Dün biraz fazla terlemiştim, sonrasında da gece vantilatör açık uyumuştum. demek ondan oldu, çok teşekkürler :)

Yine de bir görüneyim iyi bir doktora, ailede var kalp sorunları neme lazım.
  • ruhi mucerret  (25.08.14 14:36:02 ~ 14:36:28) 
bence geçirmedin.

aile hekimine başvurmanda yarar var.
  • siradisi00  (25.08.14 16:10:20) 
kaburgalar iğne saplanması gibi birşey hissediyorsanız ve nefes almakta zorlanıyorsanız büyük olasılıkla rüzgara maruz kalmışsınızdır. banada çok olur bu. yel girmesi gibi geldi bana


  • false pretension  (25.08.14 16:13:46) 
anneemm, bence klimadan. yel girmiş. bana da oluyor bazen, son zamanlarda özellikle. terleyip soğuk soğuk klima altında durduysan.

edit: cevapları okumadan cevap yazmışım. fakirsen vantilatör altında da kalmış olabilirsin. evet
  • [silinmiş]  (25.08.14 16:23:55 ~ 16:32:15) 
aynı şikayetle bende gittim doktora, kalp ritminde ufak bozukluklar var kilo ver düzelir dedi.


  • ada meltemi  (25.08.14 16:28:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.