[]

Superonline rezilliği (ne kadar muhteşem dimi :) )

durumu anlatıyorum, dün de anlatmıştım ama bugün telefon açınca muhteşem şeyler oldu. onları aktarıcam.


1. temmuz başında kardeşimle eve taşındık ve bu eve, o dönem fiber internet olmadığı için, KARDEŞİMİN ADINA adsl aboneliği başlattık SUPERONLINE üstünden.

2. kardeşim ekim ayına kadar izmire döndü.

3. 10-15 gün önce, apartmana fiber altyapısı geldiğini öğrendim ve akşamına da, superonline ekibinden biri, kampanyalar hakkında beni bilgilendirmek için geldi. Superonline adsl hattımız olduğunu, hattın kardeşimin adına olduğunu, kardeşimin nüfus fotokopisinin bende varolduğunu, bu şekilde geçiş yapılabilip yapılamayacağını sordum.

O da "yapılabilir tabii" dedi. ben de teklifi kabul ettim, isim istediler. ismimi verdim, bir de tc kimlik numaramı. nüfus fotokopim vs. hiçbir şeyimi vermedim bu arkadaşa.

4. Geldiler, evime fiberi bağladılar. O gün teknik servisten arkadaşlar nüfus fotokopisini istedi. Kardeşimin fotokopisini verdim, sözleşme onun üstüne düzenlendi. Evdeki adsl modemi alıp fiber interneti kurup gittiler.

5. Muhteşem bişi öğrendim: Satışçı arkadaş, adsl hattını fibere falan taşımamış. Benim ad soyadımla yeni bir fiber abonelik açmış ve aynı zamanda kardeşimin de adsl'i açık kalmış. Yani düşünün: aynı dairede, bir fiber bir de adsl bağlantımız var.

Üstelik bu adamlar, benim imzam, benim nüfus fotokopim olmadan benim adıma fiber üyeliği başlatıyor. Düşünebiliyor musunuz?
Bunun evrakta sahtecilik, dolandrııcılık olmuyor mu? (olmuyor da olabilir tabi)

6. Bu olayı haftasonu farkediyorum, bugün bayiye telefon açıyorum. Böyle böyle, nasıl bu hata yapılır diye.

Yarım saat sonra bana dönüş yapıp şu orospu çocuğu cevabı veriyorlar: "Biz zaten istesek de adsl sahibi evde değilken fibere geçiş yaptıramazdık. Siz yeni hat talebinde bulunmuş kendi isminizi vermişsiniz. Bağlamaya gelenlere verdiğiniz bilgilerin bir önemi yok. Eğer adsl'i iptal ettirirseniz hem modemi alıcaz hem de 70tl ceza ödeyeceksiniz." (Orospu çocukları modemi zaten aldılar)

7. Fazla uzatmadan, küfür etemden önce telefonu kapattım. Superonline'ı aradım direkt. Durumu anlattım onlar da ilk başta yokuş olmasına rağmen, olayın detaylarını öğrenip akılalmaz mantıksızlığı farkettiklerinde benim için bir şikayet kaydı oluşturdular.

BURADA ÖNEMLİ NOT: Telefondaki yetkili, gelip benim adımı soyadımı tc'mi falan sordu. Bunları verdim, ardından doğum yerimi falan sorunca, "nüfussuz yapılan" kaydımı doldurmaya başladığını düşünerek "niye bu bilgileri istiyorsunuz ki ben bu bilgileri falan vermedim, benim imzam da yok nüfus fotokopim de." dedim. iyi mi ettim o kısmını bilmiyorum. Ben böyle söyledikten sonra bir kayıt oluşturdu falan.

Şimdi arkadaşlar size soruyorum: Haklarım neler. Ben ne o 70tl'yi öderim, ne de adsl ve fiberden aynı anda gelecek faturayı öderim. Mahkemeyse mahkeme ne lazımsa yapıcam. Bana o satışı yapan piçi de, nitelikli dolandırıcılık yapan bayiyi de süründürücem. Burası texas değil amına koyim, adını soyadını aldığımız herkesi bir taahhüt altına sokamazsınız.

İlk şiakyeti verdim, başka neler yapayım? Ondan daha geri dönüş olmadığı için siakyetvar'a falan bişi yazmıyorum. Hiç sevmediğim bir muhabbet olsa da gerekirse ekşi sözlük'e de yazacağım.

Ben hayatımda böyle bir rezillik ne gördüm ne duydum. Zaten %90 fiberi falan da iptal ettiricem analarının amlarına soksunlar, çok da tın.

 
yok düşündükçe sakin kalamıyorum ya :)
bayideki diyor ki "bizim bir hatamız suçumuz yok. siz başvuru talebinde bulunmuşsunuz eğer kardeşinizin üstüne olduğunu söylesenzi böyle bişi mümkün değil derdik" diyor.

şerefsiz. ben manyağım çünkü, 1 ay önce adsl bağlattığım eve 1 ay sonra fiber internet bağlatıcam. çakal piçler. deliriyorum şuan ya gidip fiziksel zarar veresim var.

insanlara güvenemez oldum amk herkes ayrı bir alçak şerefsiz ülkede. nasıl bi yerde yaşıyoruz.

vallahi bıktım usandım ya, insanlarla uğraşmaktan yıldım. yorgun hissediyorum, 100 yaşımda hissediyorum kendimi. bırakıp gidicem her şeyi vallahi bırakıcam. karşımdaki insanların şerefsizliğiyle ben uğraşıyorum, onların kaybettiği hiçbir şey olmuyor, bense zaman kaybedip stres oluyorum.

kaktırabilene kaktıranların ülkesi burası ya. kart üyelik aidatından tutun emlakçılara taksicilere, internet sağlayıcı bayilere kadar hepsi. "nasıl olsa uğraşmaz" diyorlar. vallahi uğraşasım da gelmiyor kapatıcam interneti telefonu her boku atıcam kendimi camdan sonunda.
  • kamera motor  (25.08.14 12:24:47 ~ 12:30:56) 
la olm biriniz bişi deseydi bea


  • kamera motor  (25.08.14 21:02:22) 
internet yok evimde, ne titinet ne züperonlayn.

eksisozluk.com
  • [silinmiş]  (25.08.14 21:17:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.