[]

laptop temizletmek için bilgisayarcı ( ist- avcılar civarında)

dell marka laptop'u temizletmek istiyorum. şöyle iyi iş yapan, termal macunu falan değiştirecek güvenilir bir bilgisayarcı var mıdır bildiğiniz?




 
bir ay falan beklersen ben gelince yaparım, boşuna para verme başkasına. bende de dell var ve hafta içini açmaktan eksper oldum artık. fanını temizler macununu değiştiririz.

karşılığında da 5-10 liralık bi yemek ısmarlarsın ödeşiriz.
  • tolga asp  (25.08.14 12:15:22) 
14 eylül'e kadar istanbul'dayım ama.

ben de lg'yi söküp takıyordum ne güzel ama dell'i beceremedim. önden söküyorlar ya bunu.
  • seksli harf  (25.08.14 12:53:06) 
klavyenin üstünde tırnaklar var, ince tornavida ile onları ittirip yerinden çıkar, gerisi gelir zaten. tabi bundan önce kasanın altındaki vidaları sökmen gerek. çok basit aslında. marka ve modeli youtube'a yazıp repair falan dersen videolar çıkar zaten.

14 eylül'e kadar gelirmiyim bilmiyorum.
  • tolga asp  (25.08.14 12:56:11) 
deneyeyim tekrar bakalım.


  • seksli harf  (25.08.14 13:01:04) 
dediğin gibi klavyeyi söküp hallettim. eyvallah :)


  • seksli harf  (25.08.14 19:40:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.