[]

Kadınların bu asılmalarından bıktım artık

Öncelikle baştan belirteyim troll filan değilim.Bazı yazdığım şeylerden kendini beğenmiş durumu çıkarmayın,olayları daha iyi anlamanız açısından kendimden detaylı bahsedeceğim.

Arkadaş 29 yaşıma geldim,hiçbir kadınla arkadaş olamıyorum ben.En büyük sorunum bu! Ya aşık oluyorlar ya da asılıyorlar.

Uzun boyluyum,190 üstü,renkli gözlü,kumral.Über yakışıklı diye tabir edilen sınıfa girdiğimi söylüyor herkes,erkeği de kadını da.Zaten kimse Türk demiyor bana.Kıyafetime çok önem veren biriyim,böylelikle her girdiğim ortamda gözler üzerimde.Tamam buraya kadar güzel,herkesin isteyeceği bir şey.E tamam da arkadaş bir insanın evli akrabası bile asılır mı lan insana? Gelip eller mi,dokunur mu? Utanıyorum lan,yerlerin dibine giriyorum.

Neyse,bir özel bir kursa dil öğrenmek için gidiyordum.Geçen seneden tanıdığım bir abla dediğim ve ben yaşlarında bir arkadaşım daha geliyordu.Bu abla benden 14 yaş büyük,abla gözüyle bakıyoruz ama belli bir yerden sonra bana abla deme filan demeler başladı.Gece mesajlar atmalar,yan yana gelince ufak asılmalar.Bu abla yüzünden kız arkadaşlarımla arkadaşlık yapamıyorum.Diğer kız arkadaşlarımla görünce surat asmalar,morali bozulmalar filan.E ben sana mecbur muyum? Her akşam otobüsüne bıraktım diye,kilon iyi zayıflamana gerek yok dedim diye mi tüm bunlar? Bakın arkadaşlar benim yanlış anlama gibi bir durum yok,insan hisseder o da zaten belli ediyor.Ve bütün bu olanların yanında kendisiyle bir süre muhatap olmadım sonra bana neden benimle konuşmuyor gibisinden sitem ediyormuş.Hem asılıyorsun hem de bir şey yokmuş gibi davranıyorsun.Bu nasıl adalet!

Bir diğer olay;

Samimi diyebileceğim bir erkek arkadaşımın kız arkadaşıydı bu kız.Bu çocukla beraberken yine bana asılmalar,gelip sırtımı,kolumu okşamalar.Her daim beni çocuğun yanında övmeler,iltifatlar.Tabii çocuğun surat bir karış asılıyordu hep.Ben yine yerin dibindeyim.Neyse bununla ayrıldılar şimdilerde.Kız hala bana asılmaya devam ediyor.Hayır yüz vermiyorum da.Sen benim arkadaşımın eski sevgilisisin lan,nasıl yapıyorsun bunu bu kadar rahat.Bazen oluyor ki hep beraber görüşüyoruz ara sıra,orada bile aynısını yapıyor.Bu ne karaktersizlik lan.Bir de bu kız gelmiş bana hesap soruyor."Sen neredesin,telefonun neden kapalı? Geberticem bak seni haa!" Sen kimsin amına koyim ya kim? Tabii böyle diyemiyorum hep iyi niyetli olduğumuzdan.

Bunlar gibi yüzlerce olay var,sadece bu kadarından bahsettim fazla uzun olmasın diye.

Yahu kiminle azıcık samimi olsam hop kucağıma zıplıyor.Senden hoşlanıyorum,seviyorum,bırakma beni lütfeeen.Diyeceksiniz ki bunun neresi kötü.Harika bir şey ama o kadar boku çıktı ki artık anlatamam size.Her gittiğim ortamda mini etekli hatun gibi kesiyorlar lan beni.O kadar gözün sana dikilmesi yıllar sonra çok fazla rahatsız ediyor.Sokakta erkekler bile kesiyorlar.Bunalıma girdik artık yemin ediyorum.

Biri yazmıştı; "kimse beni beğenmiyor,yakışıklı değilsem bu benim suçum mu" diye.Şimdi benim ki de o hesap.Yakışıklı olmuşsam bu benim suçum mu arkadaş.Yemin ediyorum kafayı yiyecem yakında.

 
abi afedersin ama sen ılık ceketleri alim mi diye soran değil misin. kıyafetine çok dikkat ettiğin kısmına katılmadım. derdine de çok üzüldüm allah kurtarsın düşmanlarımızın başına bu illeti vermesin. (ciddi cevap veriyorum)


  • mula  (25.08.14 02:18:02) 
ben de kıyafet kısmına takıldım, zamanında şu yeleği alayım mı diye soran insan çok da zevk sahibi değildir diye düşünüyorum :)

yelek: www.trendyol.com
  • freebird5406_2  (25.08.14 02:21:57) 
sorduğum yelek sorusundan sille vurmaya çalışan ergenlere cevap dahi vermek istemiyorum.önerisi,düşüncesi olanlar buyursun.


  • mehmetoloji  (25.08.14 02:23:42) 
Diyesim geliyor diyemiyorum demeyeceksin içinden ne his geçiyorsa söyle karşındakine elleme beni hoşlanmıyorum de sınır koy mesafeli adam ol. Yoksa hey seni yerler yerler.


  • alciphron  (25.08.14 02:24:31) 
cigerdelen, problemli olduğunu her yerde belli etmesen keşke.


  • mehmetoloji  (25.08.14 02:30:45) 
@sebepsız de gulebılırsın sen mısın?

Yanlıs ınsanlarla takılıyosun o zaman. Abla, abı, yenge, enıste dedıgımız ınsanlar genel olarak bızı arzulama potansıyelınde olan ınsanlar degıller cunku. Ajansa yazıl bı de bence kafan dagılır.
  • benoyledemekistemedim  (25.08.14 02:40:09) 
valla bir erkek olarak öyle başka erkekleri kesmek gibi bir huyum yoktur ama geçenlerde taksim metrosunda ilk kez bir erkek için ''vay anasını herif harbi yakışıklıymış'' diye düşündüm. böyle uzun sarı saçları, mavi gözleri falan vardı. o sen misin yoksa sfsdgsdg?

türkiye'de ortalamanın üzerindeki güzel kızların hepsi göz hapsinde yaşıyor bro, onlar dert etmiyor sen niye bu kadar tribe girdin. ne bileyim ünlüler mesela, onların da sürekli ilgi üzerinde. allah korusun yarın obür gün şansın yaver gitse bir şekilde ünlü olsan kendini asarsın sen. :) alışman lazım. insan doğası böyle, güzel olana karşı koyamıyor. tek eşli değilsen tadını çıkarmaya bak. aman dikkat et hastalık kapma. :)

bir de hakkaten niye modellik falan düşünmedin? oradan oyunculuğa atlardın. bak kıvanç'a. :) hem kendini biraz toplumdan yalıtmış olurdun çevrende daha kalite hatunlar olurdu, bu kezolarla uğraşmazdın.
  • juninho77  (25.08.14 02:43:52) 
Çok üzüldüm haline sayın arkadaşım, Allah başka dert vermesin.


  • mea maxima culpa  (25.08.14 03:00:34) 
Valla kardeş ben sana inandım, yani Taşak geçtiğini düşünmüyorum ama buna yapacak bir şey yok ki. Bu iyi bir şey, zaten dedikleri gibi ajansa falan yazılıp ekmeğini profesyonel bir şekilde ye bari.

Biz bir tane bulacağız diye götümüzü yırtarız, adamın kucağına atlıyorlar. Neyse, ben spora devam edeyim.
  • yirmisantim  (25.08.14 03:02:21) 
olayı okudum fakat sorunu anlayamadım


  • labanon  (25.08.14 03:09:34) 
Aklıma şu geldi la:
galeri2.uludagsozluk.com

  • sansli pipi  (25.08.14 04:41:36) 
Önce soruya cevap verelim ki, sakata gelmeyelim: Hayır sizin suçunuz değil.
Nâçizâne tavsiyem: Noktalama işaretlerinden sonra birer boşluk bırakın. (Valla asılmıyorum, yannış annamayın sakın!)

  • compadrito  (25.08.14 05:37:59) 
comptrol

neden yelloz diyorsunuz o kızlara? dişisel içgüdülerinin sesini dinliyorlar sadece. bir de, soruda ifade edilen frustration çok belirgin. adeta burdan kopyala ve sözlükte (lûgatte yani), frustration kelimesinin karşısına yapıştır, o derece! yani hergün baklava börek yeseniz, 4. gün tiskinme gelir. uzun adam mehmetolog da bunu ifade ediyor. haa, bir empati yapamayız, o başka!
  • compadrito  (25.08.14 06:20:06 ~ 06:21:06) 
noktalama işaretlerinden sonra boşluk. compadrito +1. tüm yazı boyunca gözümden kaçamadı bu eksiklik.

allah başka dert vermesin. hatta şu derdin aynısının yarısından bana da versin ki yaşadığımı hissedeyim. orada burada çok dillendirme bu konuyu sen yine de; sana gereksiz gelen, başkasının hayali olabilir.
  • devilred  (25.08.14 06:29:12) 
merhaba, bence sizin mesafe ayarlayamama sorununuz var. karsınızdaki kadın sizden hoslanıyosa ve bunu belli ediyorsa, siz anladığınız andan itibaren bi mesafe koymaz, nasılsa iyi niyetliyim kendiliğinden anlayıp uzaklaşır ben her zamankı halıme devam edeyım derseniz, hayatta anlamaz karsınızdaki. hatta sizin jestlerinizi veya güleryüzünüzü hep ondan hoslandığınıza yorabilir. açık ve net olmak lazım. her aksam otobuse bırakmak evet centilmence bir davranış ama gayet kolay farklı yorumlanabilir.
mesafe koymayı öğrenin bence.

  • islakkedicorbasi  (25.08.14 08:32:23) 
Dostum bi caps at bakalim neye benziyorsun da bu kadar aci cekiyorsun.


  • fernandoenes  (25.08.14 08:37:11) 
ahahkdlsjfglhkdjfh :) bu cevap silinecek ama başka da bir şey yazılmaz.


  • kimlanbu  (25.08.14 09:39:43) 
mevzuyu anlamadan hemen allah başka dert vermesin muhabbetine girilmiş.

adam bariz bir güven sorunu yaşıyor. etrafındaki tüm kadınlar, yaşlı, genç, akraba demeden asılınca adam da karşı cinse karşı güvensizlik oluşuyor. farkında olmadan içten içe kimseyi sevemeyecek miyim, benim sevdiğim kadın da bir başkası için aynı şeyleri yaparsa? diye bilinç altında geriliyor. en yakın arkadaşının kız arkadaşı gizliden giziye size asılsa muhtemelen yarıdan fazlanız pirinç gibi ayıklarsınız ama bu örnekte görüldüğü gibi süreklilik arzeden bir durumla karşılaştığınızda kadınlara güveniniz sarsılır. ben böyle olmayan birini bulamayacak mıyım diye endişelenmeye başlarsınız. adamın da başına bu gelmiş.

dert etme müdür, kadınların tamamı böyle değil. elbet sana böyle hissetirmeyen biri ile karşılaşacaksın. bu arada diğerleri ile de açık konuşmak hayatını kolaylaştıracaktır. örneğin eski sevgiliye, "senin gibi erkek arkadaşının yanında başkalarına asılacak karakterde biriyle ilgineceğimi nereden çıkardın?" de siktir et. hayatında olması sana çok mu anlam katıyor? bence hayır. o zaman böylelerine yol ver gitsin taksimi ezsin.
  • thracia  (25.08.14 14:39:16) 
dünya üzerinde yukarıda bahsedilen olayların gerçekleşme ihtimali yok.

yani bütün kadınlar bu arkadaşa hayran olup kendilerini kaybediyorlar, abla dediği kadınlar bile o kadar da ahlaksızlar yani.

böyle bir hikayeye inanmamızı mı bekliyorsunuz?

ya bunları kafadan uyduruyorsunuz. narsistik kişilik bozukluğunuz var, hayaller içindesiniz. ya da insanlarla garip ilişkileriniz var insanlara karşı mesafe koyamıyorsunuz, ya da herkese mavi boncuk dağıtıyorsunuz gibi.

ama bu komedi hikayelere inanmamızı beklemeyin.

internet diye bir şey icat edilmiş diye illa saçmalamak ve trollük yapmak gerekmiyor zannımca.
  • mea maxima culpa  (25.08.14 14:45:30) 
alkislarlayasiyorum.com

eksisozluk.com

kardeş az kalmış yakında olursun sen
  • corneillus  (25.08.14 14:51:43 ~ 14:59:03) 
o kadar yakışıklı olup ömrün boyunca sana asılsa herkes, bu yaşa kadar bununla yaşayıp nasıl baş etmen gerektiğini öğrenirdin. çaresizlik içinde kıvranmak ergenken olsa olasıdır diyeceğim ama bu yaşta -eğer troll de değilsen- böyle dert yanmak ancak bakın ben yakışıklıyım siz de bilin diye çaresizce etraftan ilgi için medet ummaktır.

(ceket çok kötü, sakın ha)
  • merena  (25.08.14 14:58:01 ~ 15:37:26) 
ne fantastik insanlar var yahu !

"dünya üzerinde yukarıda bahsedilen olayların gerçekleşme ihtimali yok"

büyük gözlem, deney ve deneyimlerden süzülmüş saf çıkarım. ayakta alkışlıyorum. Bu muhteşem genellemeyi yapabilmek için hangi ülkelerde gözlem yaptınız bizle de paylaşsanız?

ortalama her kadın her gün benzer sorunlarla boğuşuyorken erkeklerin bu sorunu yaşamayacağı çıkarmını nereden yaptınız merak ettim? kadınların ahlaklı erkeklerin ahlaksız olmasından mı? hadi az gelişmiş ülkemin taze fasulyeleri için bu imkansız ama mesela herhangi bir avrupa ülkesinden thomas, pier, fernandez böyle bir şikayette bulunsa hadi oradan narsist kişik bozukluğu sahibi akıl hastası mı diyeceğiz?

dünyayı kendi sığ bakış açınızla algılayıp boyundan büyük laflarla genellemeler yapmadan önce dünya dediğiniz yerin sandığınızdan çok daha büyük bir yer olduğunu hatırlamanızı tavsiye ederim.

Bu arada bu arkadaş trol de olabilir, ama bu söylediklermin hiç biini değiştirecek bir parametre değil.
  • thracia  (25.08.14 15:00:24) 
Allah şifa versin.

Cevap: caps verilseydi belki inanırdım da, cık yani, ilgi çekmek için yazılmış bir yazı olduğu belli.
  • anonymice  (25.08.14 15:03:39) 
@thracia bu arkadaş hz Yusuf mu? bütün kadınlar kendilerini kaybediyorlar onu görünce. bütün ahlak kurallarını filan unutuyorlar. abla dediği insanlar bile buna yazıyor?

bir de herkes mi yapar bunu? 1-2 kişi filan değil, nedense bütün kadınlar bu arkadaşa hayran. kimse de tipim değil, evliyim, nişanlıyım demiyor. herkes peşinde. samimiyet gösteriyormuş da kucağına atlıyorlarmış.

evet, ben de yolda yakışıklı birisini görürsem (o da benim yakışıklı bulduğum değil dikkatinizi çekerim kendisi aynaya bakınca yakışıklıyım diyor) hep kucağına atlıyorum. eve dönene kadar 4-5 yakışıklıdan zor ayırıyor mahalle esnafı.
  • mea maxima culpa  (25.08.14 15:06:39) 
Woohoo! Bir an gaza gelip meydan okuyasım geldi, kendime pek güvendim. Ama hiç gerek yok, cazibene kapılmayayım durduk yerde; bu uğurda heba etmeyeyim kendimi ve mutluluğumu.

Şaka kısmını geçersek, ekstra çirkin olmaktan çok farklı değil bu durum. Yapılabilecek çok fazla bir şey yok, durumun tadını çıkarmak dışında ama o da baymıştır herhalde bir noktadan sonra. Belki fazladan feromon salgılıyorsunuzdur, bu yüzden çok parfüm kullanmayın. Parfümlerdeki ekstra feromon ile daha da dayanılmaz olmayın. Koku olarak nötr şeyler kullanabilirsiniz; Deotak, vb. Ya da iki damla hacı yağı bu işi kökten de bitirebilir. Bir de kişiliğinizi de bilmiyorum ama azıcık çirkin ve aşağılayıcı davranabilirsiniz. Size çekilenler ezik ve Stockholm Sendromu'ndan muzdarip değillerse gerisin geri giderler. En azından doğru düzgün tanımadıklarınızı tersleyebilirsiniz.

Charles Bukowski'nin Kasabanın En Güzel Kızı hikayesinde Cass diye bir hatun vardı, hakkaten güzel olduğu için bunları yaşıyordu ve çirkin olabilmek için kendisini kesiyordu yüzden, koldan, vb. Ama bu sizde ters tepebilir, zira kadınlar "Ayyy, façası da var" diye daha da yaklaşmaya kalkmasın.
  • aychovsky  (25.08.14 15:09:09 ~ 15:11:18) 
"bütün dünyada böyle bir şey mümkün değil", "bu adam hz.yusuf mu?"

kednimi bir an şen kardeşler kıraathanesinde tavla oynuyor gibi hissettim.

sorduğun sorularda cinsiyeti değiştir. ortalamanın çok üzerinde güzel bir kadın olsun mesela mevzu bahis. soruları bir daha sor bakalım. sence bu kadın da tipim değil diyen kaç adam olur? ben evliyim nişanlıyım diye kaç adam asılmaktan vazgeçer, kaç erkek samimet göstermez, biraz gülümsese kaç erkek deydirmeye yeltenmez zannediyorsun acaba.

kadın olunca bu kadar normalken erkek olunca mı tüm dünyada katttiiyyenn olmayacak bir şey oluyor? neden? çünkü sadece hz. yusuf'a kadınlar böyle yürüyor dsfashlfals

bu arkadaş trol olabilir. ama konuştuğumuz şeylerin gerçekliğini değiştirmiyor. bunu bir kez daha belirteyim dedim.

ben yakışıklı birini görünce hiç de bile öyle yapmıyorum bikere demeye getirmişsiniz. tam da dünyayı sadece kendi fikir ve bakış açısından ibaret sanan birine göre bir analoji olmuş, tebrikler.
  • thracia  (25.08.14 15:33:39) 
Aynaya az bak, bir de kendine bir iş bul, uğraşların filan olsun. Sürekli kendini seyretmekle ömür geçmez.


  • elikası  (25.08.14 16:13:35) 
Bize mi yürüyon hacı?


  • recireci  (25.08.14 16:17:58) 
Valla Birader yaşın artık kemale ermiş ve ne istediğini bilen birisi olarak bu tip durumlardan rahatsızlık duyduklarına direkt söyleyeceksin düşüncelerini. Söyleyemiyor musun?
Bunların hepsi kendince "Çakal", o sebeple bariz bir şekilde belli edeceksin tavırlarınla, hiç uzatmadan.
Madem bu tarz şeylerden hoşlanmıyorsun, yani genel geçer ahlaki değerlerine ters düşüyor, o zaman o insanları uzaklaştıracaksın çevrenden. Yakınında bile olmayacaklar.
Bunu yapmalısın.
Not: Allah başka dert vermesin.
  • gece lampulu  (25.08.14 16:37:00) 
@thracia neden bu hayali hikayeleri can havliyle destekliyorsun?

senin de benzer sorunların mı var, yoksa aynı kişi misin?

ben etrafımda yakışıklı erkeklerin kucağına oturan kadınlar görmüyorum, görmedim, göreceğimi de sanmıyorum. tek tük varsa bile böyle bir insanın başına çöküp onu bunaltacak seviyede değildir. bilim kurgu hikayesi gibi vesselam.
  • mea maxima culpa  (25.08.14 17:02:22) 
@mea maxima culpa ; bardakla kaşıkla anlatayım. başka türlü olmayacak.aralara giriyorum;

@thracia neden bu hayali hikayeleri can havliyle destekliyorsun?

- konuyu hikaye destekleme sığlığında gördüğünü bilseydim baştan bu kadar laf anlatmaya çalışmazdım. yine de şansımı deniyorum. Hikaye desteklemiyorum. Burada bir aslında sosyolojik bir durum konuşuyoruz. (kendi kendime de olsa)


senin de benzer sorunların mı var, yoksa aynı kişi misin?

- bir konu hakkında fikir beyan ederken o fikrin öznesi olmak gerekmiyor. örneğin hayat kadınlarının haklarını savunan birine, noldu sen de mi hayat kadınısın, niye savunuyorsun ki bu kadar vurduyor musun sen de yoksa?" diyor muyuz?



ben etrafımda yakışıklı erkeklerin kucağına oturan kadınlar görmüyorum, görmedim, göreceğimi de sanmıyorum.

- sen görmeyince olmuyor mu? kriter olarak seni mi alıyoruz? mesela tükiyede belli bir kesime karşı polis şiddeti uygulanıyor dediğimizde "ben etrafımda görmüyorum göreceğimi de sanmıyorum" deyince polis şiddeti olmamış mı oluyor?


tek tük varsa bile böyle bir insanın başına çöküp onu bunaltacak seviyede değildir. bilim kurgu hikayesi gibi vesselam.

- yine bir ben görmüyorum, bence böyle değil vakası.


özetle; şimdi diyeceksin ki; konuyu nereden nereye taşıdın. biz ne konuşuyoruz sen konuyu yok polis şiddeti yok hayat kadını diye nerelere getirip saçmalamışsın. görebildiğim kadarıyla senin mantık kurgunda tüm söylediklerimden çıkaracağın yegane sonuç bu. bundan farklı bir sonuca ulaşırsan gerçekten şaşıracağım.
  • thracia  (25.08.14 17:51:14) 
Haklısın arkadaşım, şimdi sana hak verdim


  • mea maxima culpa  (25.08.14 18:06:07) 
Aslında düşünce baştan problemli.
Burada şikayet edilen nedir? Kızlarla 'gerçek' arkadaşlıklar kuramamak, arkadaş olunmaya çalışan kızın başının gözünün oynaması.

Zaten bilinen bir gerçek varsa Kadın ve Erkeğin arkadaş olamayacağı (çok ciddi akademik çalışmalara dayandırabilirim bunu, germeyin adamı). Özet olarak çekicilik (kadın erkek farketmez) sonsuza giderken, arkadaşlık 0'a yakınsar.
  • archmage mahmut  (26.08.14 03:17:00 ~ 03:17:55) 
pics or it didn't happen.


  • benaslinda  (26.08.14 11:07:49) 
Valla umursamasan da bu sefer ''yaa umursamaz tavırları çok cool değil mi'' diye ayılıp bayılırlar. O yüzden sende bi problem yok.
Ben de çok ahım şahım güzel bi kız değilim, ortalama bi türk kızıyım. Ama bi ortama girdiğimde erkeklerden çok kızların kesmesine, gözlerini dikip bakmalarına maruz kalıyorum. Bu iş biraz da auranla alakalı bence, über yakışıklı olmanla ilgili olmayabilir. Çünkü ben kendi kriterlerime göre aşırı yakışıklı bi cocuk görsem en fazla ''hmm iyiymiş'' derim. Öyle yavşamam, temas etmem. Her kız aynı değil.
Yakışıklı olduğunu düşünyorsun + bir de arkadaşça yaklaşıyorsan sana kapılmalarından normal bişey olamaz. Kendin nasıl istiyorsan öyle davran. Büyük ihtimal bi süre sonra senin über yakışıklılığına alışıp friendzone'a sokucaklar eğer istemediğini belli eder şekilde davranırsan.
  • shejia  (26.08.14 17:57:45) 
düşüncelerini söyle yüzlerine, niye ekstra kibarlık yapasın ki. zarar veriyorlar sana, böyle düşün. sana zarar vermelerine müsaade etme. bu zarar büyürse, ileride gerçekten samimiyetle ve iyi duygularla sana yaklaşan kadını da bunlarla karıştırıp üzersin ve çok pişman olursun. yakışıklısın diye her kadına meraklı olmadığını, "o kişiyi" beklediğini belli et, bilsinler.

arkadaşlar da demiş burada zaten. senin bu yaşadığını sosyal ortamlara çokca giren, ortalama güzellikteki bir çok kız yaşıyor. o yüzden anormal değil. umarım her iki cins olarak da bunu atlatmanın bir yolunu buluruz.
  • shiranai  (27.08.14 11:57:06) 
yüzlerce sorun varsa bence sorun sende ;)


  • iiiiiiiiiiii  (14.11.14 15:08:04) 
iki şey var. birincisi bu kadar muhabbet dönmüşken ve duyuru halkının önemli bir kısmı sana inanmışken caps'ını görmek bu insanların hakkı. söylediklerinin doğru olduğunu bilsem bile "caps or didn't happen" demeden geçemem kusura bakma. o yüzden bizlere bunu borçlusun. bırak biz karar verelim neyin ne olduğuna.

ikincisi diyelim ki anlattıklarının hepsi doğru. ben şunu merak ettim. aslında yukarılarda değinilmiş bu konuya ama ben ciddi ciddi bu sorunun cevabını istiyorum ilgili hatunlardan, o da şu. şimdi dışarda onlarca ortalamanın üzerinde, hatta "taş" olarak tabir ettiğimiz hatunlar kol geziyor. sen bir erkek olarak istisnasın. ama dediğim gibi dışarısı taş hatun kaynıyor. ulan sen bu kadar bunaldıysan bu ilgiden bahsettiğim hatunlar ne yapsın? ne yapıyorsunuz ablalar bana bunun cevabını verin. cidden soruyorum çünkü adam --gerçekten-- bunalıma girdiyse bu sebepten, siz nasıl normal yaşantınıza devam ediyorsunuz? memo'nun durumu mu garip yoksa sizinki mi?

*** "kızlar ilgiden hoşlanır" cevabı kabulüm değildir.
  • lionel andres  (14.11.14 15:59:31 ~ 16:01:26) 
glorinin erkek versiyonu bu. yapalım sizi narsist narsist geçinirsiniz genşler


  • emirkulu  (14.11.14 16:16:46) 
bu kadar kendine güveniyosan göster kendini dostum!


  • hain kostokk  (14.11.14 16:52:30) 
ben kendini göstermenin bir işe yarayacağını sanmıyorum zira süper olan kız/erkeklere bile 10 üzerinden 2/3 veren veya aman bu ne be diyen insanlarla dolu burası. gösterdiğin an ne tipte olursan ol yere sererler seni :P

ama madem bundan yakınıyorsun, umarım bir şey olur da hiç bir kız sana bakmaz olur o zaman gör dünya üzerindeki cehennemi
  • fransızkalanadam  (14.11.14 16:59:12 ~ 16:59:31) 
  • battal gemalmaz  (14.11.14 17:00:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.