[]

Şarjlı tornavida ve matkap

Makita markalı bir şarjlı tornavida almak istiyorum. Basit bir şey alacağım, evde kullanmalık. Fiyat hakkında herhangi bie bilgim yok.

Şimdi bu şarjlı tornavidalara matkap ucu takılıp delme işlemi yapılabiliyor mu? Ayrıca matkap almaya gerek yok dimi? Şimdilik delmeyi düşündüğümüz yerler banyoda seramiklerin arasındaki ince boşluklar, alçıpan, duvar gibi yerler. Bu cahili bilgilendirirseniz çok güzel olur. Teşekkürler.


 
ben de önce senin gibi düşündüm şarzlı tornavida aldım. arada duvar da delerim diye. ince duvarları deliyor ama matkap gibi değil çok uğraştırıyor. sonra bir de matkap aldım. boşuna vidalama aleti almış oldum. sen tornavida seti yerine vidalama da yapan matkaplardan al. bir de uç takımı al yanında.
örnek dersen kendi kullandığım ürünü önerebilirim illa aynısını almak zorunda değilsin çok kaliteli ya da çok ucuz olmadığı sürece hepsi aynı işi yapıyor.
www.hepsiburada.com
  • hayatbirfilm_basroldesensin  (24.08.14 23:00:54) 
Matkap ve şarjı tornavida bir birinin yerine 'idare edebilecek' aletler. Benim şarjlı tornavidayla çok işim olmadığı için tornavida uçlarını matkaba takarak idare ediyorum. Eğer çok fazla matkap işin yoksa tersini de yapabilirsin. Yalnız 20-30 liraya satılan dandik şarjlı tornavidalardan alma. Bosh, B&D, Wolfcraft gibi markalara bakabilirsin.

Not: Matkapla çalışırken 100% sıkamıyorsun vidayı. Gücü fazla gelip, diş kaçırdığı için son hareketi elle yapmak gerekiyor.
  • zombi  (25.08.14 10:01:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.