[]

Askerlik | Muhtemel Sevk Tarihi

Muhtemel Sevk Tarihi: 30.09.2015
Erteletme Bitim Tarihi: 01.07.2015

Şu an tecilliyim evet gitmeme bir yıl var normal şartlarda ama kafama takılan sorular var bu konuda bilgisi olan abilerimden, kardeşlerimden yardım bekliyorum.
1)Bu tarihlere göre benim Kasım 2015 Celbinde gidebilmem için muhtemel sevk tarihi 30.09.2015 değil de 30.11.2015 olması gerekmez miydi? Çünkü Eylül'de celp yok. Ağustos, Kasım, Şubat ve Mayıs var 4 tane.
2)Benim ne zaman başvurmam gerekir tarih olarak kaçına kadar Kasım 2015 celbi için? Hangi tarihe kadar yüksek lisansa kaydolabilirim en geç. Hangi tarihe kadar başvurmazsam bakaya kalırım?

Bunları şunun için soruyorum. KPSS atama zamanları belli, 2. ya da 3. atamaya kalırsam çakışırsa sorun yaşamamak için. Bir de Kasım 2014'te gitmeyi düşünüyorum ancak başvurmak için hızlı karar vermem lazım 5 gün vakit kaldı sadece. Bir yandan iş fırsatları da var. Bu yukarıdaki sorulara cevap bulabilirsem daha kolay karar verebileceğim.

Şimdiden çok teşekkür ediyorum.

 
erteletme bitim tarihinden baslayim. mezuniyet tarihin 01.07.2013 saniyorum? ondan dolayi 2 yil oluyor.

30 eylul de belki agustos celbi 2. grup olarak ongorulmus olabilir. bi yere basvuracaksan da erteletme bitim tarihinden once isi baglaman lazim diye dusunuyorum.
  • she was my baby  (24.08.14 21:52:04) 
Aynen hocam mezuniyet 01.07.2013

CELP DÖNEMİ: KASIM 2015 yazıyor. Ama hemen altında muhtemel sevk 30.09.2015 yazıyor acaba Kasım 2015'te gidebilmek için ve bakaya kalmamak için başvurmam gereken son tarih olabilir mi bu?

Senin söylediklerinin ikisi de işime gelmiyor :) En azından tekrar erteletmek gerekirse yüksek lisans başvurusu yaparım diyordum bunlar da genelde ağustosta oluyor.
  • mythralioz  (24.08.14 23:13:20 ~ 23:16:16) 
himm evet hatirladim simdi. soyle soyleyim:

simdi senin tecilin 1 temmuz'da bitiyor. eger ki agustos'ta gitmek istersen, sen tecilini 15 mayis'a kadar bozdurman gerekiyor. bundan sonra islemler basliyor. 30 haziran son tarih oluyor islemler tamamlamak icin (tecil kalkmissa). ayni muhabbet kasim icin de, 30 eylul oluyor. ama senin tecilin zaten 1 temmuz'da bitmis olacak. 30 eylul'e kadar butun islemlerini tamamlaman gerekiyor askere gidebilmen icin, yoksa bakaya kaliyorsun. ceza falan.

senin yuksek lisans programina kayit olabilmen icin tecilinin bitmemis olmasi gerekiyor. o yuzden 1 temmuz'dan sonra kayit yaptiramayabilirsin yl icin.
  • she was my baby  (25.08.14 01:12:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.