[]

Endustri muhendisligi bolumu nasildir?

Dgs ile tercih yapacagim, lakin ders iceriklerini merak ediyorum. İnternetten ders programlarini arastirdim, sozel agirlikli gibi gordum. Dogru mu? Kisaca bilgi verebilir misiniz?

Yoksa bir sene daha calisip elektrik elektronik muhendisligi icin sansimi zorlayayim mi?


 
Isletme okuyanlarin az daha zeki veya çalışkan olanları. Mühendisliğin yüz karası.


  • bobinhoo  (24.08.14 18:54:02) 
diğer mühendisliklere göre biraz daha sözel. ben de birkaç seçmeli ders almıştım endüstriden, kolaydı dersleri. ben de o sırada işletme okuyordum.

fakat ben bir mühendislik seçecek olsam endüstri seçerdim.
  • king lizard  (24.08.14 18:54:39 ~ 18:58:00) 
bir endüstri mühendisi olarak diyebilirim ki dışı seni içi beni yakar.dersler kolaymış diye gelme.sana sözel gelen her dersin içinde formüller var. memnun musun dersen bir daha okusam yine seçerim


  • kablelvuku  (24.08.14 18:56:25) 
işsiz kalma şansının olabileceği bir bölüm.


  • hohoya  (24.08.14 19:08:43) 
ekonomi bölümü içindeki sözel kısımları çıkar yerine şöyle fizik falan serpiştir biraz ahanda endüstri mühendisliği. iyidir yani.


  • qazaqwsx  (24.08.14 19:26:11 ~ 19:27:08) 
10 numero


  • 2 tostos turan  (24.08.14 19:45:22) 
üni ye de bağlı. hangi üniler oluyo?


  • merkezefendi  (24.08.14 19:58:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.