[]

Bir dizi bir film sorusu

1- 24 başlanılası bir dizi midir? Yani kaptırır gider miyim? Aksiyon, heyecan ister oldum bu aralar da bu isteği ne kadar karşılar?

2- The Bourne Ultimatum tarzında her an heyecan, gerilim dolu bir film de önerirseniz tadından yenmez.


 
1- evet, kaptırırsın.
2- shutter island

  • Huan8  (24.08.14 18:02:03) 
1- hem de 10 numara 5 yıldız.
2- taken, shooter

  • xenophobe  (24.08.14 18:26:25) 
1- Hem de ne kaptırırsın var ya. Ama jack abimiz çoğunlukla terminatore bağlıyor "eaahh bu nasıl iş böyle saçmalık mı olur" demek yerine saf aksiyona kaptırırsan kendini en iyi dizilerin arasına girebilir.

2- IMDB puanı 6.6 olmasına rağmen "Silent Hill" filmini epey beğenmiştim özellikle o ağır atmosferini(heyecandan ziyade gerilim dolu bir atmosfer).
  • Octavarium  (24.08.14 18:33:40) 
1- kardeşim başladı 24'e. öve öve bitiremiyo. ben de izlemek istiyorum ama 8 sezon olması ve her sezonun 20+ bölümden oluşması sebebiyle başlamıyorum. kısa ve öz olsun dersen yeni dizilerden banshee'yi önereceğim. fena bi sürükleyiciliği var. aksiyon bi an olsun düşmüyor ve şiddet sahneleri bomba. seksli falan hem de. banshee'den önce de orphan black izlemiştim. o da değişik bir konu, sürükleyici güzel bi dizi. yenilerden bunları önereyim dedim.

2- bourne kalitesinde ajan-aksiyon filmi pek yok. konu olarak biçok film olsa da kalite olarak yanına yaklaşabilen bi film izlemedim ben. önerilerden shutter island tamamen alakasız, taken ucuz aksiyon, shooter ise eh diyeceğim filmler.
  • lionel andres  (25.08.14 10:59:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.