[]

kedilerin mamasını değiştireceğim ama...

bonacibo kullanıyoruz bir süredir, kedilerden birinin hiçbir sorunu yokken diğerinin tüyleri dökülüyor. mamadan olma ihtimalini düşünerek rc deneyelim dedik ve hakikaten toparladı tüyler rc verince. hal böyle olunca biz de temelli mama değiştirme kararı verdik. ben bugün oturdum fiyat araştırması yapıyorum.

profesyonel mamaların en uygun fiyatlsı rc fit32 gibi görünüyor ama kümes hayvanlıymış bu, tavuklu mamayı da kalkıp hassas derili bir hayvana vermek istemiyorum tabi ki. (ugun fiyat dediğim de 270 lira bu arada) şimdi ben bunun yerine acananın balıklısını versem daha iyi olmaz mı? hem tahılsız mama almış oluruz? bu acananın 7 kilosu 160lira civarı, ortalama fiyat hesaplarsak ayda 10 lira falan fark oluyor rc ile acana arasında, acana daha mantıklı değil mi bu durumda? bana öyle geldi de.

başka mama tavsiyeniz var mı ya da? mümkün olduğunca f/p ürünü olması lazım, çünkü hayvan sayısı çok olduğundan güç bela yetişiyoruz mama almaya da...

hadi bir el atın kediciler ya...

bir de bu acana nasıl okunuyo? :)

edit: acana için deneme numunesi isteyebileceğimiz bir yer var mı onu da sorayım, yemezlerse napcaz çünkü...

 
naber ya konuşamıyoruz :D

geçen feysbuk sayfalarından numunelik gönderiyorlardı ödüllü yarışma ayağına...acana rc'den iyidir. ben olsam onu alırım. n&d'yi deniyorum ben bu aralar orijen ile birlikte, n&d de pahalı gibi ama çeşiti çok.

akana diye okuyorum direk bi de dsafsdfs.

www.zooplus.com.tr en ucuz burada oluyor genelde mamalar. fiyat karşılaştırması açısından.
  • passion rules the game  (24.08.14 16:52:35 ~ 16:53:03) 
Rc alacağına on lira fark ver acana al kesinlikle bence. rc daha çok petshop maması ama acana,orijen ve n&d iyi mamalar içerikleri rc'ye göre daha kaliteli. Ben mesela evdeki ufaklığa bonacibo ve purinanın cat chow'unu karıştırarak veriyorum. Birde öyle deneyin isterseniz belki tüyler toparlanır o zamanda.


  • Dr_Stat  (24.08.14 17:03:58) 
Acana orijen ve nd kullanabilirsin. Bonacibo icin hep bazi kedilere iyi bazilarina kotu diyorum inanmiyorsunuz :)
Numune bulamazsin sanirim onun acigini satan yoktur cunku.

  • Solem  (24.08.14 19:37:54) 
n&d yaban domuzu ve elma aldım, gayet severek yediler. konu hakkında araştırma yapanlara tavsiyem olsun.

bir de kedileri üçledim, bu da gereksiz bilgi:/
  • mutevazi  (27.08.14 19:16:31) 
orijen iyidir panpa, fiyat olarak acana ile aynı gibi bizimkiler severek yiyor.


  • iron nick  (29.08.14 23:13:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.