[]

Motosiklet Kaskı + Telefon

Kask takılı halde seyahat ederken telefonunuz çaldığında (çaldığını duyabilirseniz tabii) ne yapıyorsunuz? Problem yaşamıyor musunuz? Buna bulduğunuz çözüm nedir?

Ben şuradaki www.aliexpress.com edevattan almayı düşünüyorum, kullanışlı mıdır? Eğer öyleyse Türkiye'de nereden bulabiliriz? (aliexpress'ten gelmesi 2 asırı buluyor bazen).

Ama özellikle sizin buna bir çözümünüz var mı, varsa nedir, onu duymak isterim.

Teşekkürler.

Edit: "she was my baby"nin ne derece bilgisiz olduğunu kanıtladığı gereksiz hayat dersi haricinde cevap veren arkadaşlara teşekkür ediyorum.

 
İnsanların hayatlarını tehlikeye atmadan, kenara çekip konuşup yola devam ediyoruz. Ellerin serbest olması (handsfree) dikkat dağınıklığını gidermiyor ki motor kullanan birisi için çok daha önemli bi durum.


  • she was my baby  (24.08.14 15:56:53) 
genelde interkom diye geçiyor. ben kullandım. söylenenlerin aksine. radyo veya müzik açtığınızda sakinleştirici etkisiyle daha verimli kullanıyorsunuz. dış sesleri kapatmıyor. yani korna vs. sesler gene geliyor. sadece biraz tuzlu.

ayrıca gene söylenenlerin aksine telefon çaldığında müziği kısıp telefon modu devreye giriyor ve tek tuşla cevap verebiliyorsunuz. ki bu dediğimiz alet otomobillerde standartlaşmış bir durum.

uzun süreli sürüşlerde gerçekten hayat kurtaran bir alet söylenin aksine dikkatinizi daha iyi vermenizi sağlıyor.

www.motoplus.com.tr
  • fukka  (24.08.14 16:30:46 ~ 16:33:19) 
kulaklik + mikrofon


  • grimer  (24.08.14 17:51:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.