[]

1000 lira bütçeyle hangi bisikleti alayım?

şu an yamaha'nın bir bisikletini kullanıyorum, yaklaşık on yıl önce çok beğenip almıştım. bu zamana kadar beni çok güzel idare etti fakat artık sorunları ardarda çıkmaya başladı. bugün üçüncü kez beni yolda bıraktı. hem hız yapabileceğim hem de iyi manevra yapabilen bir bisiklet almam lazım ki emektar yamaha'yı aratmasın. bisiklet yolu üzerinde gezen yayaların arasından şimşek gibi makas atarak geçebileceğim bir bisiklet lazım. kron'un modelleri çok hoşuma gidiyor ama bu ara sanki belediye dağıtmış gibi herkeste var. hangi marka veya modelleri önerebilirsiniz?




 
decathlon'da rockrider 500 var. süper. hem dağ bisikleti hem de uzun yolculuklar için ideal. dehşet iyi yol tutuyor. disk fren de var.

eğer bu modeli beğenmezsen sedona'nın modelleri de var 700-900 arası.
  • thracian  (24.08.14 15:02:24) 
aradigin bisiklet sedona 310 bence.


  • camiroquay  (24.08.14 15:12:36) 
bianchi touring 713- 1044TL
Carraro sportive 221- 801TL
Carraro sportive 224- 855TL
salcano city sport 10- 1089TL
salcano city sport 20- 999TL
salcano city sport 30- 929TL
salcano city sport 40- 859TL
  • epistemofili  (24.08.14 15:28:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.