Giriş
(9)

Mirror's Edge Kötü Görüntü

Alice
Gökyüzü resimdeki gibi gözüküyor bende :( Video ayarlarındaki herşeyi değiştirmeyi denedim hiç fayda etmedi. Niye böyle oluyor :( Halbuki çok sevdim, çok eğleniyoruz şu görüntüsü olmasa .. Bilgisayarım benim eski, ondan mı acaba?Dell 6400 C282 iki yıldan fazla oluyor alalı .. Başka yerde video ayarı
Gökyüzü resimdeki gibi gözüküyor bende :( Video ayarlarındaki herşeyi değiştirmeyi denedim hiç fayda etmedi. Niye böyle oluyor :( Halbuki çok sevdim, çok eğleniyoruz şu görüntüsü olmasa .. Bilgisayarım benim eski, ondan mı acaba?

Dell 6400 C282 iki yıldan fazla oluyor alalı .. Başka yerde video ayarı fln var mı kurcalasam ?

Bu adamlar da aynı sorunu yaşamış:
on-mirrors-edge.com

Bendeki de böyle:
img188.imageshack.us
0
Alice
(06.07.09)
ekran kartı yetersiz olabilir mi?
ben de oyun oynarken ekranda benzer noktalar çıkıyordu. tamirci ekran kartının fanı çalışmadığı için dedi.
0
poseidon55
(06.07.09)
ekran kartı sürücüsünü bi upgrade etsene akıllanır belki.
0
argent dawn
(06.07.09)
Nasıl bulacağım sürücüsünü? ATI Mobility Radeon X1400 (Windows XP Home Edition) için şuraya baktım ve indirdim:

support.amd.com

Ama yüklenemiyor, bilgisayar üreticisine danışın dedi? Başka yolu var mı ? Yanlış yere mi bakmışım yoksa?
0
🌸Alice
(06.07.09)
omega driverlarini deneyebilirsin?
www.omegadrivers.net
0
yirtik foto
(06.07.09)
Teşekkür ederim öneriniz için ama onu kurunca herşey kocaman oldu, ekran darmağın oldu. Silip ancka eski haline getirebildim :( Oyun hala düzgün çalışmıyor :( Oynamaya devam ediyoruz ama düzelse çok iyi olacak. Herkese öneriyoruz bu arada, acayip eğlenceli ve çok heyecanlı.
0
🌸Alice
(06.07.09)
emin olmamakla beraber bana sürücüden çok ısınma problemi gibi geldi. daha iyi soğutmayla yeniden deneyin derim.
0
hellguard
(07.07.09)
allah allah.
resolution ayarlarini filam yaptiniz miydi ki?
0
yirtik foto
(07.07.09)
Ya masaüstüne sağ tıklayıp değiştirmeye çalıştık ama izin vermedi. Sadece en düşük olan çözünürlük vardı. Açıp kapattık, normal açılır diye yine de düzelmedi. Zar zor kaldırdık da eski haline döndü. Isınmayı nasıl yapacağımızı bilmiyorum? Bilgiayar (dizüstü) ısınıyor tabi .. ama öyle aşırı bir şey değil, arada bir fanı çalışıyor sonra duruyor. Oda sıcaklığı çok düşük aslında, klimamız var uzun kollu giyip oturuyoruz :D Bilmiyorum bunun bir yardımı oluyor mudur tabi eheheh .. Ama oyun hala aynı üff :(
0
🌸Alice
(07.07.09)
ya bir de şurada sorun bence, nispeten daha aktif bir forum gibi duruyor.

forum.ea.com
0
hellguard
(07.07.09)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.