[]

bebik için termal çanta

bebeğimizle birlikte bir haftalık bir tatile çıkacağız, hafif pimririkli bir aile olarak dışarıdan pek bir şey yedirmiyoruz, dolayısıyla bir haftalık yiyecek yanımıza alsak, nasıl muhafaza ederiz, termal bir çanta vs. çözüm olur mu, olursa ne kadar süre işimize yarar, farklı noktalar olacağı için gezide, yiyeceklere nasıl takviye yapacağız vs. gibi bir çok soruya cevap , çocukla uzun bir tatil için cesarete ihtiyacımız var. sıcak değil de nem çok nem ..




 
bir yaşında , henüz yürümüyor, hunharca emekliyor.


  • uyutulan yogurt  (23.08.14 23:50:56) 
Bizde araba çakmağından güç akan buzluk gibi bişey var piknik için sanki öle bişey daha işinizi görür gibi


  • ayhsegul  (23.08.14 23:52:55) 
Yolculuk nereye?


  • nano mercy  (23.08.14 23:54:57) 
giresun, ordu, samsun, sinop kaptırıp gideceğiz becerebilirsek.


  • uyutulan yogurt  (23.08.14 23:57:11) 
bu buzluk mevzuunu yazdım bi' kenara.


  • uyutulan yogurt  (23.08.14 23:57:43) 
m.gittigidiyor.com

Buna beziyor bizimki
  • ayhsegul  (24.08.14 00:11:56) 
benden size naçizâne tavsiye, genel olarak pimpirikli bir aile olmayın. o 1 haftalık yiyeceği bozulmadan saklayabileceğinizin garantisi var mı? gittiğiniz yerden taze malzeme bulup yapamaz ya da yaptıramaz mısınız?


  • compadrito  (24.08.14 00:14:03) 
araba buzdolapları işe yaramaz. kompressorlu otobüs çıkması buzdolabı almanız lazım siz de o işlere giremezsiniz bence. onun yerine bol buzla yola çıkıp uğradığınız yerlerrde buz takviyesi yaparak soğuk tutabilirsiniz nevaleleri. ama bence en iyisi gittiğiniz yerlerde taze mamüllerle imalat yapmak.


  • tukenmez adam  (24.08.14 00:33:45) 
mesela, elektirikli tekli ocagımız var, pişirme kısmını onda halledeceğiz zaten, ama,mesela yoğurdunu, peynirini, tereyağını, muhafaza etmek , en azından yol boyu, sıkıntı, bunları eşim, kendisi yapıyor, hazır vermiyoruz.. sanırım kimse hazırını ver demez şimdi bana, nasıl pimpirikli olmayalım, en sağlıklı diye yediğimiz sebzeler bile yetiştirilirken bin tane kimyasala maruz kalırken?


  • uyutulan yogurt  (24.08.14 00:47:52) 
çocukcağızı 1 hafta kadar hazır mamalarla ve kavanoz mamaları ile besleyin.

çocukcağız diyorum çünkü peynirin, tereyağının, sütün en güzel olduğu yerlerden birine gidiyorsunuz ve çocuğu pimpiriklenerek bunlardan mahrum bırakıyorsunuz. az rahat olun
  • yemrem  (24.08.14 01:01:42) 
Tereyağın da peynirin de hasını bulursunuz efendim bizim buralarda. Dalın bir semt pazarına ağzınızın suyu akar eve bile alır götürürsünüz. Yormayın o kadar kendinizi


  • hakikibulut  (24.08.14 11:12:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.