[]

Yemek kitabı

6-7 aydır yalnız yaşıyorum, hazır gıdayla beslenmekten ciğerim soldu. Yarın bir yemek kitabı almaya gideceğim, piyasada çok fazla yemek kitabı var ve hangisi iyidir bilemedim. Tavsiyelerinize açığım.

Not: Sadece tost makinem ve taşınabilir ocağım var. Basitçe hazırlayabileceğim yemekler olursa içinde şahane olur.


 
o yemek kitaplarında fasulye nasıl yapılır anlatılmaz ki. yılda 1 defa yapılacak şeyler vardır genelde.


  • baldur  (23.08.14 23:29:03) 
@baldur, hiç yemek kitabım olmadı, bilmiyorum.

Üniversite yemekhanelerinin yemek listelerine bakıp, internet yardımıyla yapmak geldi aklıma. Sanırım en mantıklısı bu olacak.
  • tatlar kacti  (23.08.14 23:34:48) 
internetten bak bence. ben bildiğim şeylerin tariflerine bile bakıyorum bazen. yemek kitabı ilk etapta çok işe yarayacak bi şey değil, boşa para verme.


  • kaffle  (23.08.14 23:41:38) 
yemek kitabı boş iş. elinin altında internet var bi milyon çeşit tarif var. önemli olan sebze yapacaksan sağlam bir manav/market, et alacaksan iyi bir kasap bulman. tarifteki malzemelerin iyisini nereden alırım diye araştır bence.


  • parola58  (23.08.14 23:46:13) 
ekmeksizyiyin.com, basit tarifler. tost makinesini ızgara olarakta kullanabilirsin


  • try again fail again fail better  (23.08.14 23:52:44) 
  • kakao  (24.08.14 00:01:27) 
canın ne çekiyorsa yaz google'da hepsinin tarifi var. başlangıç için kolay yemek tarifleri yaz, ekşide bile öyle bir başlık var güzel yemekler var. on yıl önce google'da yemek tarifi aradığımı arıyorum, şimdi türk mutfağını geçtim, italyan, arap meksikan her mutfaktan ezbere yapıyorum google amca sağolsun


  • hatersgonnahate  (24.08.14 00:33:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.