[]

İstanbul Kozyatağı Civarını Bilen?

Arkadaşlar çarşamba günü şu adreste sınava gireceğim;

Adres: Sarıkanarya Sokak No: 18
Yolbulan Plaza A Blok Kat: 1
34742 Kozyatağı/İSTANBUL

Bursa dan otobüsle geeleceğim, sanırım otobüsle anadolu yakasında kavacıkta inmem gerekecek. Oradan nasıl giderim haritadaki kırmızı noktalı yere?

i.imgur.com

 
Kavacık durağından binersen 500T otobüsleri o adresin önünde duruyor. Akbilin var mı?


  • anarche  (23.08.14 23:16:43) 
Hmm akbilim yok ama otobüste birisi yardımcı olabilir belki. Taksi çok yazar mı ki?


  • denizaya  (23.08.14 23:23:14) 
kavacık köprüsünden 500t en iyisi. zaten 3-4 durak anca gidersin.taksiye değmez.


  • mek  (23.08.14 23:30:56) 
Kavacık'tan taksi çok yazar. 15 km falan var, 30 tl civarında ödersin.

Otobüs firmalarının genelde Ataşehir/Ümraniye taraflarında yerleri oluyor, Anadolu yakasında orada duruyorlar. Oradan daha yakın burası. Mesela Kamil Koç'un Anadolu yakası terminalinden, haritada gösterdiğin yer yaklaşık 6 km. Taksiyle 12 lira falan yazar.
  • lord esseginziki  (23.08.14 23:35:22) 
Akbil yoksa yurdum yardımsever insanı yardım eder ama sen işini sağlama al.

Kavacıkdan sonra ki ilk durak senin ineceğin durak haberin olsun.

@lord'un sunduğu çözüm daha kolay bu arada.
  • anarche  (23.08.14 23:41:55) 
Teşekkürler herkese. anladığım kadarı ile bu gideceğim yer ümraniye'den daha yakın. eğer otobüs beeni ümraniyede indirebilirse oradan gitmeye çalışırım.


  • denizaya  (23.08.14 23:45:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.