[]

Tatil Önerisi

Selam dostlar ,

Tek başıma tatile çıkacağım fakat daha önce arkadaşlara takılan veya yazlığına giden bir adam olarak bu konuda bilgisizim. Öncelikle yalnız gideceğim , 25 yaşındayım. tatilbudur ve tatilsepeti sitelerinden bakıyorum ama nereye gideceğim konusunda fikrim yok malesef. Bodrum , Kemer , Marmaris , Fethiye aklıma gelenler. İndirimdeki otellere bakıyorum günlük 150-200 arası falan ama ekşi yorumları oldukça kötü. Bende dedim belki tavsiye vermek isteyen olur. Ben şu otele gittim fiyatlarda makul otelde güzel diyen biri çıkar belki duyurudan dedim. Sizin önerebileceğiniz yer , websitesi , otel önerilerini bekliyorum. Daha yeri belirlememişsin diyeceksiniz ama kafamda bir yer yok açıkçası. Deniz tatili olsun tek tercihim o. Bu arada pasaportumunda süresi bitti adalar modalar olmaz o yüzden. Kıbrısa hala nüfus cüzdanıyla alıyorlarsa orası olabilir ama fiyat uçar herhalde. Ne çok yazdım tavsiye vermek isteyen olursa bekliyorum. Teşekkür ettim.


 
illa denize giricem gibi bir derdin yoksa yola ucaga yemege vericegin parayi bulundugun sehirde/yakinlarinda bir yerde kendine gore luks bir otelde kalmaya harcayabilirsin. havuzunda guneslenirsin, kitap okursun, yemeklerini yersin. farkli bir tecrube olur.

kalkan'da caretta hotel mi ne gibi bi adi olan biryerde kalmistik biz. normalde tavsiye edilicek kadar guzel bir yani yoktu. ama tek kisi ve butceli oldugun icin sana uygun olabilir. simdi fiyatlarini bilmiyorum tabi ama odalari guzeldi, kahvaltisi eh iste. deniz idare ediyordu. kalkan da sessiz sakin sayilir. yemek yicek yeri de bol. aksam sehre yurumesi 10 dakka suruyordu, hafif boyle koyun diger ucunda cunku otel. gidip yemek falan yiyip donuyorduk guzel oluyordu. bir bak yani, begenirsin belki.
  • gerard  (23.08.14 22:58:08) 
amaç ne kardeş? kafa dinlemekse şile bile yeter ama ortam diyosan Marmaris-Kemer. Antalya'yı eylüle kadar önermem o ayrı. gece bile geberiyosun sıcaktan.


  • parola58  (23.08.14 23:39:45) 
Genel tavsiye, 3-4 yıldızlı otel yerine kaliteli pansiyon.


  • nano mercy  (23.08.14 23:58:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.