[]

Köpeğimin birşeyi var mı?

Selam arkadaşlar, bugün 4 aylık golden sahiplendim. Kızım gelir gelmez ve yemeğinden yarım saat sonra dışarı çıkardım. Toplamda 3 saat falan dışarı çıktık yani. Az önce bile yarım saatliğine dışarı çıktık. Çıktığımızda çok mutlu bayağı bi koştuk beraber. Ama eve gelince kızım hayata küsüyor sanki. Sürekli uyuyor. Yanıma çağırdığımda kafasını bile kaldırmıyor. Acaba neden? Sürekli yanındayım bu arada. İkincisi ona bi kemirme kemiği aldım ama elinden almaya çalıştığımda melek kız gitti adeta. Elimi ısırmaya kalktı. Normal mi bu? Son olarak çok su içiyor. Havalar sıcak ama kaldığı oda gayet serin. Normalde günde 3 kere çişe çıkıyormuş. Çişe çıkmasını fazlalaştırır mı? Yardımcı olun lütfen?




 
8 maddelik bir cevap yazmıştık ama gitti :(

Yaklaşık 4.5 yıldır köpeğimiz var ve diyebiliriz ki: Özetle, o köpekler için bir bebek. 1 yaşında genç yetişkin sınıfına girecek. Ve bebek olduğu için çok yorulması çok su içmesi- hele bu havalarda doğal.
  • jesterdvine  (23.08.14 22:26:05 ~ 22:29:47) 
bir beagle, bir labrador baktım. anlattıklarınızın hepsi normal. ısırması da normal. eve tuvalet de yapabilir. zamanla işler rayına oturur.
sizden tek ricam ne yaparsa yapsın, kötü davranmayın. sabrınız çok sınanacak.

  • Sarix  (23.08.14 23:27:25) 
O benim herşeyim elim kalkar mı ona :) sadece merak ettim.


  • domo  (24.08.14 01:21:37) 
4 aylik kopekte cok ihtimal yok buna ama, evin icinde siddet gormus olan hayvanlar evin icinde hareketsiz olup disarida mutluluktan kudurabiliyorlar.benim kucuk kizim oyleydi mesela ilk geldiginde. sizinki muhtemelen disarida yorulup evde uyuyor, normal yani 4 aylik minnacik daha uc saat yururse evde bayilir yorgunluktan (guzel bir sey ama bu, yurutun yani bol bol) su da icer bu sicakta cok, normaldir. disari cikarken yaniniza su ve bi tane kap alirsaniz hem susayinca su verirsiniz hem de cok sicaklarsa kafasini falan islatirsiniz iyi olur.

elinden yiyecegini aldiginizda tepki vermesi cok dogal. bunu engellemek icin once elinizden mama yemeye alistirmaniz lazim, buna alistiktan sonra mamasini kismi olarak alirsiniz mesela (mama yerken kabindan birkac tane almak gibi) sonra alisir zaten ses cikartmaz. ama size ses cikartmaz, baska insanlara tepki verebilir dikkatli olun:)
  • mutevazi  (24.08.14 15:21:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.