[]

Yaşlılar için sakinleştirici

Biliyorum ilaç tavsiyesi almak uygun değil ama şuan zor durumdayım. Büyükbabam ameliyat oldu ve başında bakıcı kadınla ben varım. Öğlen 12 den beri durmadan küfür edip söyleniyor. Ben bugün gelebildim ama 3 gündür böyleymiş. Başından ayrılamıyoruz, hayatımda duymadığım küfürler duydum. Biraz zor durumdayız yani.
Malum saat geç yarın pazar, doktoruna ulaşamıyorum.

Tavsiye edebileceğiniz hafif bi sakinleştirici var mıdır? Napmak lazım ?

Şuan askerlik anılarını anlattırıyorum ama arada es verip anneanneme küfürler savurmaya devam ediyor.

Napılır hiç bilmiyorum, yorgunluktan da ölmek üzereyiz. Yardım eden elleriniz, beyinleriniz dert görmsin. Amen

 
Bence deli deliyi görünce sopasını sakladın. Biraz sert çıkışın şımarıyor gibime geldi.

Geçmiş olsun, yorumum hoş değil ama yaşlılar da çocuk gibi oluyor unutmayın.
  • eli  (23.08.14 20:29:08) 
passiflora denediniz mi? hem bitkisel, hem şurup, meyve suyu ile falan verilebilir.


  • salem330  (23.08.14 22:00:38) 
Deliriuma girmiş olabilir direkt acile basvurmalisiniz.


  • betsy  (24.08.14 00:03:42) 
passiflora +1


  • amuda kalkan solucan  (24.08.14 00:22:51) 
sara hastalığı, aritmisi yoksa:
laroxyl tb

  • siradisi00  (25.08.14 16:17:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.