[]

gm discover 16 gb vs s4 mini

bu iki telefon arasında kaldım. gm 730 lira s4 mini 850 lira teknosada.
şu sitede baktım : kiyas.la gm discoverynin özellikleri cok daha iyi duruyor. işlemcisi, rami ekranı felan oldukça iyi gibi duruyor. ama yorumlarda herkes ısrarla s4 diyor.

bu konuda fikirlerinze ihtiycaım var. performans olarak discoverynin s4'ten daha kötü olma ihitimali var mı sizce?

 
Ege4 ciddi para sikintin yoksa s4 mini ama ne kadar az verirsem o kadar iyi dersen gm


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (23.08.14 16:48:36) 
Ayrica her sey performans degil bilmiyorum farklarini ama malzeme kalitelerini biliyorum.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (23.08.14 16:49:10) 
arada cok bi fark yok zaten fiyat olarak. performansa bakıcam yani. discovery özllik olarak daha iyi ama o kesin.


  • bahodilo  (23.08.14 16:52:21) 
Discovery daha iyi malzemesi daha boktan. Ben 400 tl servise harcadım sadece.


  • beyaz prensli at  (23.08.14 16:57:38) 
gm lerin bir takım fiziksel sorunları var. özellikle hemen hemen herkes usb giriş kısmının zamanla bozulmasından yakınıyor. bence samsung al. yada asus zenfone lara bak asus kalitesi ayrıca aynı fiyattalar.


  • aat bh  (23.08.14 16:59:43) 
discover'ın tek olumsuz yanı kamerası, hareket ettirirken biraz yavaş kalıyor ve fotoğrafa zoom yapınca piksel piksel seçiliyor gibi geldi bana.

tavsiyem almadan önce teşhir ürünlerinden kamerasını kontrol et, içine sinerse al.

edit: evet şarj sorunuda var, herkes bu konudan şikayetçi. biz 3 haftadır kullanıyoruz henüz bir sorun yaşamadık ama yakındır sanıyorum.
  • tolga asp  (23.08.14 16:59:54 ~ 17:01:16) 
annem için alıcam bu telefonu. biraz büyük olsun dedi. zenfone 5 e baktım. 5 inç olmadı annem için daha makul.

bir de teknosada taksit yaparlar mı acaba bilginiz var mı?
  • bahodilo  (23.08.14 17:30:05) 
Kardesime aldik gm 16gb . Gayet memnun sarj sorunu henz yok ama olmasi normal . Sasirmam yani . Vatan dan aldik odeobank kredisi ile 728liraya geliyor . Nakit 700tl ye aldk . Guzel tel ama bekledigimden iyi cikti tavsiye ederim . S4u hic bilmiyrm ama nasildir .


  • goldberg  (23.08.14 18:19:36) 
asus zenfone 5 aldık :) aat bh önermişti hoşuma gitti telefon aldım ben de .


  • bahodilo  (26.08.14 17:11:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.