[]

fare ve kedi

gece yarısı kedinin fare ile cebelleşmesine uyandım. bizim 8 kiloluk paşa parmak kadar fareyi nakavt edemedi. biraz sersemletti o kadar. kedi olalı bir fare tutacaktı oysa... fareden korkuyor ve tiksiniyoruz.ki şu anda nerede olduğu belli değiş.

şimdi bu elemanla daha agresif yöntemlerle başa çıkmam lazım ama evde kedide var. yapışkan alsam kedinin kuyruğu falan yapışsa sıkıntı. zehir alsam kedi olduğundan sıkıntı. ayrıca zehri yiyip ölse. vesedi kokacak. kapan koysam kedinin burnu patisi sıkışır. ayrıca kedinin kokusundan kolay kolay çıkmaz ortaya bir daha. ne yapacağız? annem evi terkedecek. komple evi terkedip ilacı bassam mı? . bir borunun içine yapışkanı ve peyniri mi koysam(kedi de yapışmaz ama yakalanıp yakalanmadığını anlamak için o boruya kim bakacak?) bir de bu fareyi kedi bir mucize oldu da öldürdü. hastalık bit-pire vs kapar mı?


 
bi keresinde bekar evimde başıma gelmişti. o evde duramayacagım için yaklaşık 2 saat farenin izini takip ettik ve bulamadık. tam vazgeçecekken mutfaktaki tahta bankı kemirdiğini duyduk ve mutfagın kapısını kapatıp he kaçtıgı deliği dürterek rahatsız ettik ve sonunda yerde duran sofra örtüsüne takıldı. onun üzerine karton koyarak 5dk falan üzerinde depindik.

yani önerim ortamda sessizliği sağlayıp iz sürmen. sonrasında bulundugu odayı bulunca kapının altını falan örtülerle kapatman ve yer misin yemez misin?

ya da un ile bir daire yapıp ortasına peynir falan koy e ayak izlerinden takip et :)
  • nun  (23.08.14 15:54:07) 
şimdi fareyi yer sonra da gelir elini yalar sen de yemek yersin. oh, mis.


  • yapma volkan  (23.08.14 16:54:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.