[]

Kilo alma

Arkadaslar kilo almak istiyorum. Doktora gittim gayet sagliklisin dedi. Var mi sizin bildiginiz etkili bir yontem.




 
spor sadece kilo vermek için yapılmaz. spor yap. salondaki hocalar yardımcı olurlar.


  • bi sey dicem  (23.08.14 13:58:38) 
bol protein ve ağırlık kaldırmalı egzersizler, squat vs.


  • zgrydn  (23.08.14 13:59:55) 
benim bildiğim çok güzel bir yöntem var:

düzenli ve doğru beslenme + uyku + mümkünse spor.

kendinize uygun bir beslenme programı almak için diyetisyene başvurabilirsiniz. ya da kendiniz okuyup araştırabilirsiniz. kilo almak kolay. insana düzenli yaşamak zor geliyor. kendimden biliyorum. ben de gayet sağlıklıyım.
  • click here to see her naked  (23.08.14 14:00:39) 
çok zayıflık gibi bir durum söz konusu ise psikoloğa gidiyorsunuz ya da psikyatriste gidin ilacı o yazıyor, kilo almak istiyorum diyorsunuz, ilaç ile pekala alınıyor.


  • uykusunu yakalayan adam  (23.08.14 14:01:45) 
Ya ben de bi ara spora gittim zayifliktan dolayı. Beslenmene dikkat etmeyince o da ise yaramiyo. Hafif bacak kasi yaptim mesela ama cubuk krakerde kas varmis gibi durdu valla. Adam bana protein ağırlıklı beslen diyo ben adam gibi beslenmedim o yüzden de bi ise yaramadi. Spor yapcaksan yemek yemeyi kafana koyman kendini zorlaman lazim


  • ddenizz  (23.08.14 14:16:09) 
günde 2 yumurta , 1 litre süt. Günde en az 9 saat uyku.


  • empedokles  (23.08.14 14:31:54) 
beslenme + spor ile gayet güzel kilo alınır.
sağlıksız şekilde ise kola+cips ve dondurma yiyerek alabilirsin ki tavsiye etmem.

  • seyduna6687  (23.08.14 14:54:58) 
doktor sagliklisin demis niye kilo almak istiyorsun ki


  • crucio  (23.08.14 15:16:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.