[]

Hiç orospu ruhlu insan tanıdınız mı ?

Erkek ya da kadın farketmez geçmiş tecrübelerinizden biraz bahseder misiniz ? Ne hissettiniz ? Nasıl davrandınız ? Oha nasıl olur lan dediğiniz oldu mu ? Vb.




 
evet. mesela çok iyi anlaştığım bir arkadaş grubum var. içlerinden biri, diğer arkadaşımın arkasından türlü türlü eksik özelliklerini sayıp ortaya döküyor, onunla yola bile çıkılamayacağını, dengesiz olduğunu filan söylüyor ama yüzüne gelince onun bir numaralı dostu gibi davranıyor. ben de hem şaşırıyorum hem de üzlüyorum tabii. ya benim arkamdan da böyleyse?


  • m e b  (23.08.14 12:18:47) 
Evet tanıdım malesef. Son derece kendini bilmez, şuursuz, dolduruşa gelen ve rüzgar nereye eserse oraya savrulan birisiydi. Ne istediği ne yaptığı belli değildi, insanı aptal yerine koymakta usta bir yalancıydı. Üstelik bencildi de. Çıkarları için kendini de beni de sattı.


  • napoli  (23.08.14 12:21:35) 
  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (23.08.14 12:25:30) 
boğaz manzaralı villada oturup özel okulda okuyan eleman, içinde garibanların da bulunduğu bir topluluğun bir işini x liraya yaparım diyor, meğer x-10 liraya yaptırmış, aradaki 10 lirayla da kendine sigara aldığını gururla etrafına anlatan bi yavşak tanıdım.

demek millet böyle böyle zengin oluyor
  • yemrem  (23.08.14 12:29:37 ~ 12:31:36) 
tanıdım ve tiksindim. dengesizin önde gideni olurlar. yavşaklık ve laçkalık had safhada olur. ne ilişkileri ilişki, ne arkadaşlıkları arkadaşlıktır. sinir hastası ederler adamı. mümkün mertebe uzak durmak şart. hele bir de akıllı biriysen seni kandırmaya çalışırken falan izlemek sinir bozucu oluyor. ilk görüşte anlamak zor ama baya ikiyüzlüler çünkü.


  • darkest hour  (23.08.14 12:46:31) 
Oldu tabi. Dusun, bir insanin defalarca ters davranisini gormezden geliyorsun, hicbir tepki vermiyorsun, defalarca ayip ediyor, yuzune vurmuyorsun, kendisine yapilmasini asla kaldirmayagi seyleri defalarca sana yapiyor, yine sesini cikarmiyorsun, aramiz bozulmasin, arkadasiz diyorsun. KEndisi en ufak seylere hic cekinmeden tepki koyuyor, aramiz bozulur gibi kaygilari yok. Sonra sen bir kez tepki koydugunda ben bunu kaldiramam oluyor. Ne mi hissetim? Kendime kizdim. Senin bu iyi niyetinin icine s*cayim delifaruk dedim. Birde insanlarin boyle davranmayi nasil basardiklarini merak ettim. Ben istesem de yapamam.
Cok faydali seyler de ogrendim tabi. Kimseye haddinden fazla deger vermeyeceksin, sana yapilan iyiligin karsiligini verdigin gibi kotulugunde karsiligini vereceksin. Kimseye de eyvallah etmeyeceksin. Sagda solda bu tur sozleri goruyoruz her tarafta ama kendin ogrenince daha iyi oluyor.

  • delifaruk  (23.08.14 12:57:29) 
İş dünyasında çokça oluyor, hemen her gün denk geliyor. Hangi birini sayayım?


  • grgn  (23.08.14 13:00:24) 
var bi tane.
bizim şirkette ( şarap üretip satan bir şarap şirketi) satış pazarlamada çalışıyor.
çok yalaka, senin ammına koyim siktir git lan desen, - eheheeh gel koy diyecek.
37 yaşnda, bir kız babası, koca adam. sonradan öğrendim içki kaçakçılığından sabıkası varmış:) şirket bunu nasıl işe almış şaşırdım. şirketteki stajyer kızlara bile asılan ibne kılıklı yavşak piçin teki. arabasına bile kimse binmiyor. sabah oda oda gezer poğça arar amınoğlu. kimse vermez ona yiyecek bir şey. bunları toplayıp vuracaksın la.
  • seyduna6687  (23.08.14 13:53:45) 
983736527393948 tane :D


  • portali  (24.08.14 18:25:36) 
  • disfori  (24.08.14 18:30:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.