[]

oren bayan sahiplerinin oldurulme sebebi

boyle haberlere yorum yapmasa olecek hastaligina sahibim.

www.haberturk.com

simdi burada hizmetcilere maasini vermedigi, kirdiklarina saydigi icin olduruldu denmis. hani turk dururken turkmen calistirmasi (muhtemelen sigortadan, maastan kismak icin) yetmezmis gibi bir de o kadar paran varken boyle seylerin hesabini yapmak...

cok ironik bir olum olmamis mi? o kadar zenginsin, senin icin nohut sayilabilecek bir meblag icin gittin hak yoluna.

 
Ben de bu durumu anlamıyorum da bizim de bi tanıdığımız vardı adam baya zengindi..Çocuğu için yabancı bir bakıcı tutmuştu.Kadın 6 gün full evde kalıyor, sadece bir gün izni var. 700 tl para veriyordu. Hangi mantıkla bu yapılıyor,aklım almıyor.Ben o kadar zengin olsam, arada fazla fazla bile para veririm.


  • Lola90  (23.08.14 11:33:52) 
böyle böyle zengin oluyorlar zaten... genelleme yapmayayım da, çoğunluğu böyle. zengin olma yolunda altın kural pintilik.


  • neseranni  (23.08.14 11:38:36 ~ 11:39:20) 
aynen bende çok şaşırıyorum bu duruma.
tanıdığım zengin bir kişi var evinde 3 bayan çalışıyor ermeniler türkiyenin yerlisi değiller ermenistandan çalışmaya gelmiş insanlar. 1 yatılı diğerleri ise işleri yapıp gidiyor. çok az para ödüyor. ulan onu memnun etki o da seni memnun etsin dimi. anlamıyorum ben bu zenginleri. 1999 dan sonra depremin milleti altına sıçırttığı dönemde depremde ev yıkılırsa son model mersedesime bi şey olmasın diye evinin altındaki garaja bırakmak yerine açık otoparka götüren zengin biliyom la ben. dingil ev yıkıldı sen öldün arabamı umrunda olur?

  • seyduna6687  (23.08.14 11:43:54) 
böyle böyle zengin olmuyorlar, şerefsiz oldukları için böyleler.


  • baldur  (23.08.14 11:44:39) 
katillerin beyanına inanmamak lazım, basit bir hırsızlık vakası da olabilir.


  • Sarix  (23.08.14 11:47:18) 
hırsızlık için aynı evden kişilerin adam öldürmesi çok mümkün değil bence. para katil olacağın kadar yüklüyse yemeklerini de sen yapıyorsun uyut, çal kaç. bence başka bir iş var. azmettirici de olabilir ölsünler de mirasa konayım diye.


  • andy kaufman  (23.08.14 11:50:19) 
örnek verilen olay öyle olmayabilir ama genelde zenginler yanlarında çalışanlara az para verir. zengin adam cimridir. 1 kuruş fazla verse canı yanar.


  • dimitri iskete  (23.08.14 11:54:06) 
iki yaşlı insanı katledebilecek noktaya gelen ruh hastalarının beyanına inanıp yok zengindi yok şuydu yok buydu diye öldürülen insanların arkasından konuştuğunuzun farkında mısınız? yok zenginmiş yok pintiymiş yok bunların hepsi böyleymiş, yahu adam belki gizliden gizliye yardım kuruluşlarına yardım yapıyor, illa yanında çalışana para mı akıtması lazım hakettiğinden fazla vererek? ki zaten iyi bakıcı havada kapılıyor, çıkar gider başka yerde iş bulur. ciddi misiniz olm siz öldürmek ne demek.

hayır tekrar altını çizeyim, adamlar iki yaşlı adamı sadece bir kaç saat önce ö-l-d-ü-r-d-ü-l-e-r.
  • kuja  (23.08.14 12:04:51 ~ 12:07:32) 
Aynen böyle böyle zengin oluyorlar, kesin katılıyorum. 2 sene önce bilgisayarım kullanılamaz şekilde bozulunca 2 ay sonra amerikadan gelecek bir arkadaşa sipariş vermiştim, o sürede de bilgisayarsız kalmayayım diye ucuz ama iş görecek bir IBM alayım diye sahibinden.com ilanlarına baktım. Bir tane tespit ettim, aradım satıcıyı. Anlaştık, iş yeri adresi verdi buradan alabilirsiniz diye. Gittim adam holding yönetim kurulu başkanı çıktı. Oğlunun bilgisayarıymış, yenisini almışlar, o yüzden satıyormuş. 300 TL'yi gözden çıkarmıyor adam ve satıyor.


  • fengari  (23.08.14 12:06:28) 
Böyle bir durum oluyor. Hani geçenlerde Çolpan İlhan öldüğünde de böyle bir durum olmuştu ya. Biri çıkıp ben hakkımı helal etmiyorum. Maaşımı vermiyordu demişti. Bende anlam veremiyorum senin gibi. Ve bu çok yaşanan bir durum zenginlerde.

@kuja Biz ölürülmesinden bahsetmiyoruz. Onun olumlu karşılanacak bir tarafı yok. Biraz okuduğunuzu anlayın. Zengin insanların nasıl bu kadar cimri olduklarından, para hırslarından, bu kadar servet içinde olup nelere para harcayıp, harcayamamasından konuşuyoruz. Hayır sanki adamlar haklı demişiz gibi davranmışsın da :) Saçma sapan olmuş :)
  • secilmis uye  (23.08.14 12:11:42) 
boğaz manzaralı villada oturup özel okulda okuyan eleman, içinde garibanların da bulunduğu bir topluluğun bir işini x liraya yaparım diyor, meğer x-10 liraya yaptırmış, aradaki 10 lirayla da kendine sigara aldığını gururla etrafına anlatan bi yavşak tanıdım.

hepsi böyledir demek haksızlık olsa da demek millet böyle böyle zengin oluyor dedirtiyor adama
  • yemrem  (23.08.14 12:32:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.