[]

Kiza acilmis miyim?

Selam abiler ablalar
Hoslandigim kiza eski usul pastaneye gitmece yeni usul facebooktan eklemece yapamadim. Ben de konusurken uzun uzun baktim suratina. Sonra arada kizin elini tuttum (Usudum falan derken test amacli)
En son da muhabbet ederken sen insanlari kolay cozuyorsun falan dedim o da yok ya dedi.
Sizce daha net ne yapmam lazim? Sevgilin var mi diye damlamak istemiyorum. Hoslandim senden sevgili olsak da diyemem. Aniden dudaklara yumulmak benlik olay degil.
Napayim anasini satiyim daha nasil belli edeyim? Vedalasirken bi cekimserlik yasandi normalde sarilmamiz gerekirdi de elini uzatti tokalasirken yanaktan opmece. Bide sizce ne olur bu isin sonu? Beraberlik var mi ?

 
Açılmamışsın. Kaybedecek bir şey mi var, neden konuşmuyorsun? Derdini anlat, dalga geçerse de geçsin.


  • protothyas  (23.08.14 01:27:42) 
Ay neden soyleyip acilma geregi duyuyorsun ki? Kizla bulusmaya birlikte bir seyler yapmaya devam et. Hoslaniyorsa seninle zaman gecirmek ister o da zaten. Ve yine zamanla el ele tutusmalar vs de olur ilerler, rayina girer.


  • earthangell  (23.08.14 01:27:52) 
Kizdan emin degilim o yuzden aslinda. Reddederse arkadaslarla da ortamimiz bozulacak.


  • ferdinand griffonn  (23.08.14 01:30:01) 
Bişey olmaz, kızdan hoşlanmışsan, iyi biri de olduğunu biliyorsan sen biraz bozulursun sadece. ama ya reddetmezse?


  • protothyas  (23.08.14 01:31:28) 
Bi kaç kere daha elini yakala, sonra bş sessizlik anında hiç bırakmasam keşke elinş falan dihe girizgah eyle, gelişme sonuç allah kerim


  • feel the blanks  (23.08.14 02:24:34) 
Earthangel +1

Illa ki "ben seni seviyom hadi cikalim" demeye gerek yok. Demeyin de zaten. Bulusup gorusmeye devam edin, zamanla olacagi varsa samimiyet artar ve olur. Kendiliginden gelisir yani. Ama gorusmeye devam etmenin yolunu bulmalisin. Ben sahsen pattadanak bana acilan birisindense birlikte vakit gecirdigim birisinden daha cok etkilenirim.
  • letheavendangered  (23.08.14 02:26:23) 
bu iş böyle devam ederse friendzone a gider bana göre.


  • maxhoper  (23.08.14 02:34:03) 
Zarf at


  • [silinmiş]  (23.08.14 07:30:04) 
olum senin daha çok çalışman gerek :) Sevgilisini kendisine sorma çevresindeki arklarından öğren.Bide ne sıkıntı ediyosun anlamadım.Gayet net ve açık ol.Ondan sonrada Gelirse işime gelmezse s**me de .


  • yns  (23.08.14 12:53:41) 
bunca yıllık kadınım, bu sinsi sinsi el tutmalar, ağız yoklamalar kadar tiksindiğim bir şey yok. bana böylesi tavırlar korkaklık gibi geliyor, hoşlandığım adamdan görünce bile soğuyorum. ne var yani kaybedecek? illa söyle demiyorum, ama daha net ol. biri bana yaptığında nasıl rahatsız olduğum geldi okuyunca. net ol kardeş.


  • dedi birileri  (23.08.14 17:49:29) 
Dedi birileri +1


  • kimyasalmadde  (24.08.14 01:33:10) 
Kız da sana karı boş değil ise, anlamıştır.
Kız sana karşı bir şey hissetmiyorsa, yarın öbür gün "e ben sana belli etmiştim" dediğinde, cevaben "aa ben hiç öyle anlamamıştım" ayaklarına yatacaktır.

özetle evet anlamışsın. karşıdan adım gelirse yürü. yoksa ne kendi ne de kızın zamanını alma.
  • twelfth  (25.08.14 09:09:01) 
Beraber geçirdiğin zamanı arttır. Biraz ufak fiziksel temasla yokla. Olumlu yanıt alırsan ilerlersin. Dümdüz "benle çıkar mısın?" gibi liselilik yapma.


  • arnold schwarzeneger  (25.08.14 09:30:06) 
Bu zamana kadar ayrılıklarda rahat rahat birbirinize sarılırken, senin bu hareketlerinden sonra mesafe koyarmışçasına elini sıkıp yanağını öperek ayrılması, bu yolun sonuna geldiğinizi işaret ediyor.


  • entre  (04.09.14 17:25:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.