[]

avrupa turu yapıyorum neler tavsiye edersiniz

Yunanistan (Selanik), Hollanda (Amsterdam), Fransa (Paris), Belçika (Brüksel), Vatikan, Slovakya (Bratislava), İtalya (Pisa, Roma, Floransa, Venedik), Slovenya (Lübyana), Macaristan (Budapeşte), Makedonya (Üsküp), Bulgaristan (Sofya), Sırbistan (Belgrad), Çek Cumhuriyeti (Prag), Avusturya (Viyana) ve Almanya berlin bü ülkere gidicem. Bana ne tavsiye edersiniz? Şunu muhakkak görmeyi unutma dediğinz şeyler nedir ?




 
roma'da yuvarlak bi kilise var çok eski, 2000 yıllık filan... mutlaka gez, giriş de beleş...


  • duygusal pehlivan  (23.08.14 00:53:01) 
hocam sen çok yanlış gelmişsin. şöyle yönlendirelim;
sirtcantalilar.com

  • archmage mahmut  (23.08.14 00:54:12 ~ 00:54:44) 
eyfel kulesinde resim çektir mutlaka.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (23.08.14 00:54:33) 
la sagrada familia


  • hohoya  (23.08.14 00:54:41) 
Her gittigin yerde resimli haritalardan al bir tane eline. Senin gibi gezenlerle bol bol muhabbet et oralarda. Zaten gerisi kendiliginden gelir.


  • delifaruk  (23.08.14 00:54:56) 
bizi imrendirme. bu yeter.


  • monreve  (23.08.14 00:55:36) 
fve bide bu kadar geziyosun ama adryatik kıyılarına uğramaman büyük hata.

dubrovnik - split kıyı şeridi muhteşem manzaraya sahiptir
  • monreve  (23.08.14 00:56:31) 
sagrada familia'ya gitme, yolunun üzerinde değil. yolu baya uzatır.


  • duygusal pehlivan  (23.08.14 00:59:37 ~ 01:00:17) 
wikitravel oku. o kadar memleket gezeceksin, ingilizce biliyorsundur herhalde

amsterdamda bisiklete bin, coffee shoplarda hazır sarılmış sigaralardan alma çok kalitesiz oluyor. ot içeceksen al kendin sar. bisiklete güzel kafayla binme kanala düşersin kanalda çok bisiklet enkazı gördüm dipte :)))

vatikan müzesini kesinlikle dolaş

romada sokakları yürüyerek turla. meydanları dolaş bol bol. venedikte de sahili yürüyerek gez arsenale kadar. sonra ana caddesinde dolaş. büyük kanalı dolaş. vaktin kalırsa ara sokaklarda kanallarda kaybol. floransada uffizi'ye gir. köprüden karşıya geç oralara da bak.

paris'te sacré coeur'e çık. montmartre'ı iyicene gez. saint louis adasında seine'e karşı bankta otur, küçük şişe şarap açıp sandviç hazırla kendine. oo yüz tane şey sayarım. louvre piramidinden çık, şanzelize boyunca zafer takına kadar yürü.

brükselde çok bi olay yok. müze seviyorsan grand place'taki (grote markt) şehir müzesini tavsiye ederim. grand place'ta güzel bi selfie çek. zaten her halt o civarda. turkuazlı sarılı logosu olan patatesçiden frites belges ye. belçika pattiz kızartması. sonra akşam olunca delirium'a git ve bir iki şişe duvel iç. çok geç kalma, geceleri brüksel çok tekin değil.
  • mistreated  (23.08.14 02:14:02 ~ 02:18:59) 
Bu soruyu bu gruba sor. Sana muhteşem şeyler söylesinler.

www.facebook.com
  • Lim5  (23.08.14 02:45:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.