[]

yol filmleri tavsiye edermisiniz,,

yol filmi deyince ilk aklıma gelen 'salak ile avanak'dır.bunun gibi, komedi, macera ve gerilim türünde sadece yol da geçen filmler nelerdir bildiğiniz?




 
(bkz: wild at heart)
(bkz: little miss sunshine)
(bkz: natural born killers)

alakasız oldu ama :)
  • enola gay  (06.07.09 16:37:44 ~ 16:39:31) 
benim de ilk aklıma motorcycle diaries geldi.bir de little miss sunshine var.ikisi de ne gerilim ne de macera.ama güzeldirler.başka gene yol filmi diyebileceğimiz wristcutters:a love story var.


  • stephane miroux  (06.07.09 16:41:01) 
(bkz: yol filmleri)


  • enola gay  (06.07.09 16:41:07) 
  • durum serserisi  (06.07.09 16:47:37 ~ 17:32:18) 
straight story var ama biraz ağırdır ilerliyişi. düz bir hikayedir ismi gibi. sever misin bilmem. david lynch'in.


  • tepedeki psychedelic adam  (06.07.09 16:56:57) 
  • ucan sincap  (06.07.09 17:37:33) 
road trip, euro trip. al sana şahane ve bir o kadar komik iki yol filmi.


  • ayiadam  (06.07.09 17:38:29) 
week end var, aykırıdır ama biraz.


  • thelepermessiah  (06.07.09 18:03:45) 
(bkz: sideways)


  • benim de soyleyeceklerim var  (06.07.09 18:56:11) 
bir easy rider denmemis ama, ayip olmus.


  • atmacaged  (06.07.09 19:41:19) 
(bkz: a life less ordinary) (ewan mcgregor, cameron diaz)
(bkz: fanboys) (star wars fanatiği gençler episode 1'i herkesten önce izlemek için lucas'ın çiftliğine girmeye karar verirler ve olaylar gelişir)

  • shadayim  (07.07.09 13:22:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.