[]

Sokak dugununu sikayet etmek icin tuyo

Saat 11 olsun diye bekliyorum, sonra kesmezlerse polisi arayacagim. "Polise kesin soyle soyle de, gelir kapatirlar" gibi tavsiyeleriniz var mi? Sabah 6da isbasi yapacagim ve gurultuden uyuyamiyorum desem ise yarar mi?

Not: kinaymis. Anlasilan bunun daha yarini da var. ayrica yer izmir karsiyaka. Hani su medeni olan, insanlarin her seye burun kivirdiklari izmir.


 
Silah attıklarını söyle


  • steward  (22.08.14 22:41:21) 
Bırak eğlensin insanlar.Bence sende git izle biraz değişiklik olur senin için.


  • pıyak  (22.08.14 22:45:02) 
Zaten 5 saattir benim beynim sikilirken onlar egleniyor. Isten gelmisim, bu yorgunlukla onlari cekmek zorunda degilim.


  • letheavendangered  (22.08.14 22:46:57) 
belli saate kadar izin almislardir. 23:00 gibi ararsin. polis gelir bakar en gec 00:00 da bitirin diyebilir.

gecenlerde bizim bir akrabanin sokak dugunu vardi, sikayet edildik polisler gelip bitirin demislerdi.

bahane: cok gurultu yapiyorlar de
  • exlibris  (22.08.14 22:49:22 ~ 22:49:48) 
şu olaylara "bırak eğlensin insanlar" diyenler hakkında çok kötü şeyler düşünüyorum.

ulan eğlenmek istiyorsa gitsin para harcayıp eğlensin, parası yoksa da kafa sikmesin.

edit: abi polisin tutumu semte göre değişir, düzgün bi semtse ilgilenirler ama varoş semtse pek sallamıyorlar, başlarını belaya sokmamak için.
  • doxanikee  (22.08.14 22:53:40 ~ 22:54:56) 
Buna bende çözüm bulamadım 23te kapatıyorlar ama iş işten geçmiş oluyor


  • Eccentric  (22.08.14 23:00:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.