[]

Tek başına gezmek, dolaşmak

Sevgili duyurucular,

Çevremden garipsendiğini hissettiğim için sizlerede sorayım dedim. Arkadaşlarımla toplanıp bir şeyler yapmayı severim. İşlerimizden dolayı çok zor oluyor. Ayda bir belki biraraya gelebiliyoruz. Haliyle boş zamanlarımda tek başına geziyorum, dolaşıyorum. Mesele geçen bir haftasonunda canım sıkıldı antalya'ya tatile gittim. Arkadaş sohbetlerinde ee sen neler yaptın diye sorduklarında şöyle böyle diye anlatıyorum. Kimle yaptın sorularına karşılık tek başıma yaptığımı söyleyince çok garipseniyorum.

Sizce böyle takılanları garipsiyomusunuz? Bence gayet normal ama siz ne düşünüyosunuz?

Ekstra Bilgi: 26, E

 
Bence de normal. Yanında biri olmayınca alışverişe çıkamayıp, tatil yapamayanların vb özgüven eksikliği yaşadığını düşünüyorum şahsen. Bildiğin gibi devam et.


  • buzbebek  (22.08.14 22:29:29) 
bence gayet normal. ben fırsat buldukça tek başıma çıkarım. en son 2 hafta boyunca egeyi dolaştım.


  • dimitri iskete  (22.08.14 22:43:57) 
ben de yalnız gezmeyi sevenlerdenim. garipsendikçe kötü hissediyor insan. ama bizim gibi insanlar çoğaldıkça seviniyorum. yalnız gezmek bence de en iyisi


  • elijah cohen  (22.08.14 22:49:11) 
ben de garipseniyorum. bence takma. insanın zaman zaman yalnızlığa da ihtiyacı var. onlar tek kalma korkusu yaşayanlar


  • neo  (22.08.14 23:22:43) 
Amk benimde çevremde çok arkadaş yok ama ben yapamıyorum işte bun olayı nedense. Dışarı çıkarım gezerim falan ama tek başına tatil olayı sıkıntı olur gibime geliyor.


  • contavolta  (22.08.14 23:45:25) 
Gayet normal, ben de boyle takiliyorum. Rahat oluyor.


  • delifaruk  (22.08.14 23:47:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.