[]

six feet under'ın final bölümünün son 10 dakikası

(bkz: six feet under'ın final bölümünün son 10 dakikası )

sizde ne duygular uyandırdı? izlerken veya sonrasında ne düşündünüz?


 
herkes çok büyük övdüğünden bende 10 üzerinden 10'luk değil de 8'lik bir his uyandırdı.

----spoiler var----

bana kalırsa sondan bikaç bölüm önce brenda ve o esmer yellozun hastanede karşılaştıkları bölüm dizinin pik noktasıydı. oradaki elektriği iliklerime kadar hissettim. Nate'i gömdükleri, mevlanalı falan olan kısım ise aşırı iyiydi. sanırım 11. bölümden bahsediyorum. işte o 10'da 10'luktu.

----spoiler var----
  • golan trevize  (22.08.14 21:16:55) 
Şimdiye kadar çekilmiş en iyi dizi finali.


  • kaffle  (22.08.14 21:20:37) 
açıkçası beni de aşırı etkilemedi. beni genel anlamda son 3-4 bölümü çok etkiledi. o yüzden dizinin finalini son 10 dakikasıyla değil de son sezonuyla değerlendiriyorum ben. hep söylediğim gibi, dünyanın en güzel dizisi ve finali budur.


  • nathanieltroy  (22.08.14 21:28:29) 
dizinin son on dakikasını öveduranlar bence tüm diziye hakaret ediyor. o son on dakika yoktan var olmadı, üzerine kondukça kondu her bölümde. o yüzden abartılı buluyorum ben bu son on dakikayı övme halini. toptan güzel (bence en güzel) dizi idi, sadece son on dakikasıyla değil.


  • devilred  (22.08.14 22:28:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.