[]

tam kol için dövme yaptırmak

selamlar,
tüm koluma bir dövme yaptırmayı planlıyorum.
ornek olarak beckhamınkini filan verebilirim.
düşünceleriniz nelerdir? sizce yakisiyor mu?
daha önce hiç dövme yaptırmadım, pişman olur muyum ki?
fiyatı kaça patlar?

 
ne yaptıracağına bağlı.
3.000 tl en az.

  • dimitri iskete  (22.08.14 17:53:38) 
yaptırma.. ilerde renkte soluklaşma oluyor gördüğüm kadarıyla.. o da iyi olmuyor...


  • defnex  (22.08.14 18:08:38) 
bence kimseye yakışmıyor o şekildeki dövmeler.
sanki böyle kirliymiş gibi, pismiş gibi bir izlenim veriyor o desenlerin, motiflerin yoğunluğu filan.
daha küçük dövme olsa iyi olur da büyük dövmeler kötü duruyor her halükarda. ayrıca hep 25-35 yaş arasındaki psikolojide olmayacaksın ki. mesela yaşlandığında kırış kırış olan teninde ne kadar güzel duracak ki?
bir de daha dün beğendiğini bugün beğenmeyen bir psikolojimiz var artık. dolayıysla o dövmeyi yaptırdıktan 5-10 sene sonra pişman olmayacağına emin misin? küçük olsa belki saklaması, gözden ırak tutmak mümkün ama kocaman kolunu nereye sokacaksın?
  • m e b  (22.08.14 18:14:36) 
3 bin ile dirsegin ustune cikamazsin. ama dogru ne yaptiracagina "nerede" yaptiracagina bagli.

ben daha minik bir sey yaptirmayi dusunuyordum. su son 2 aydir ise yaptirmasam mi diye dusunuyorum ya.

aslinda yakisir ama soyle bir sey var. basimiza bir sey gelmedi diyelim geldik 50 60 yasina. o kol sarkmaya tuyler beyazlamaya baslayacak. dovme kayacak gidecek. ne biliyim lan cirkin olacak.

iyi dusun. hatta bir dovmeci arkadasim yaltiracagin dovmeyi gozunun onunde tut. sinirliyken mutluyken her ruh halinde o dovmeye bak eger sıkılmazsan yaptir derdi.
  • kutsalbok  (22.08.14 18:16:33) 
''büyük dövme kötü'' ''küçük dövme güzel'' diye bir şey yok öncelikle. vücuduna ne yaptırdığına bağlı bu tamamen. kolunu incelemeden, o koldaki tasarımı, işçiliği hiçe sayarak ''off kolunu kapatmış iğrenç'' diyenler olacaktır aldırma.

ayrıca 3000 tl ile dirseğin üzerine gerçekten çıkamazsın, yani detaylı, renkli, fazla motif barındıran bir dövme yine 5-6 civarı olacaktır en az. hiç dövme yaptırmadıysan da hemen kolu kaplatmayı önermem, tam olarak ne yapacağına bile karar vermemişsin, ertesi gün kolunu gördüğünde pişman olma ihtimalin yüksek. en azından kaplatma gibi bir düşüncen varsa da yarım kolla başlamanı, sonradan karar verirsen kompozisyona devam etmeni öneririm.
  • gizemlikovboydankacankertenkele  (22.08.14 21:48:56 ~ 21:49:39) 
abi allah aşkına 60 yaşına geldiğinizde kolunuz sarksa, dövme bozulsa ne olacak. 1200 yaşına kadar yaşamayacaksın zaten. o yaştan sonra estetik çok da önemli değil yani. dövme tamamen sana kalmış bir şey, sıkılmayacağını düşünüyorsan yaptır.


  • xenophobe  (23.08.14 03:15:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.