[]

Telefonun tamiri için 550 lira istiyorlar

önce özet: ekran değişimi + anakart tamiri için 550 lira istiyorlar. Telefonun sıfırını 1100 liraya alabiliyorum. Modeli xperia z, yaptırayım mı?

Telefona su kaçtı, garantiye yolladım. Garanti kullanıcı hatası dedi (bak sen, su geçirmeyen telefona su kaçınca kullanıcı hatası oluyormuş) neyse telefonu Türkiye'de bırakıp yurt dışına çıktım. Gittiğim yerde yaklaşık 1100 liraya sıfırı satılıyor. Ben yokken telefonu açmaya çalışan eş/dost ekranı çatlatmış. Geçenlerde tamirciye verdim yapamadı. Büyük bir tamirciye gönderdim ekran değişimi + anakart tamiri için 550 lira istiyor. Ekranı çatlak olarak kullanabileceğimi söyledim, değiştirmezsek olmaz diyor. Adamın yapabileceğine inanıyorum fakat ekranı çatlak olarak kullanan tanıdıklarım mevcut. Kararsız kaldım yaptırayım mı? Telefonu bu halde satıp (ne kadar edeceğini bilmiyorum) tamir parasıyla beraber başka telefon mu alayım?


 
telefon su geçirmeyen değil suya dayanıklı sadece.
bence yeni telefon al.

  • joe dalton  (22.08.14 17:54:28) 
lg g2 al kurtul geç.


  • anonymice  (22.08.14 17:55:26) 
Adamlar telefonun üstüne erimiş çikolata döküyor www.youtube.com bir şey olmuyor, biz 30 saniye suya sokunca bozuluyor. Gönderilen malın ülkelere göre kalitesinin değiştiğini düşünüyorum.


  • buzdagi  (22.08.14 17:57:55 ~ 17:58:26) 
üstüne ilave et yenisini al.. 550 tl tamir için değmez.


  • defnex  (22.08.14 18:10:38) 
550 TL ver yaptır, 800 liraya sat. Üstüne ekle sıfır telefon al.


  • harzem  (22.08.14 18:15:47) 
daha yeni şileden döndüm gayet otelde kaldığım süre boyunca su altı video ve fotoğraf çekimi yaptım telefonum taş gibi. isteyene foto da atarım :)

Su geçirmesinin sebeplerinden biri şarj için açılan kapakların zamanla gevşemesi ve yerine tam oturmaması ya da gerçekten kullanıcıların kapandı sanıp suya sokması. Ekip olarak gittik bu arada yaklaşık 20 tane z1 3 tane z2 1 adet compact vardı o suyun altında hiç birinde problem olmadı. çok şanslıyız sanırım :) lol
  • fernandoenes  (22.08.14 19:44:49) 
@fernandoenes ilk girişimizde 30 dk suyun altında kalmıştı, hiçbir şey olmadı. Aradan 1 hafta geçti yine aynı yere gittik, kapaklarının kapalı olduğundan eminim, suya soktuktan 30 saniye sonra kapandı telefon.


  • buzdagi  (22.08.14 20:24:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.