[]

Bu duyuruda bana bahane bulmaya calisiyoruz :)

Eskiden universitede cok iyi bi arkadasim vardi. Sonra baska sehire yerlesti. Neyse ara ara facebook uzerinden mesajlasiyoduk "nassin eyisin? naptin nittin?" modunda kisa kisa. Bu cumartesi de bir arkadasinin nikaha geliyomus Istanbul'a, bulusalim dedi, tabii dedim. Hatta nikaha birlikte gidecek kimse yok dedi istersen sen de gel, aksamina da yemek organizasyonu var, birlikte takiliriz hem, hem de egleniriz falan dedi. Iyi dedim bana uyar, hem degisiklik de olur falan.

Neyse cok uzatmiyim, bu aksam telefon etti, uzuun zamandan sonra (3-5 yil) ilk defa konustuk. Ne giycen napcandan basladi muhabbet gayet normal. Sonra bir saniye susmadan 50dk konustu! Yorgunum falan diyorum arada, is de cok yoruyo falan diye araya girip esniyorum falan. Nasil bi degisim gecirdiyse artik cenesine vurmus salak salak. "Sus lan yeter beynimi saaptin! Kapa lan telefonu, kapa!!" da diyemedim tabii. O kadar hevesliyken eski arkadasla gorusmeye, bugunku konusmadan sonra tiksindim yeminle. Nikaha da gitmek istemiyorum, bulusmak da artik.

Bana hastaliktan baska bahane bulalim diye danismaya gelmistim ben aslinda :) en kotusunden hastalandim diycem ama pek belli olur gibi geldi. Bence cok guzel onerilerle gelenler olabilir burda :)

 
basur.


  • streak  (21.08.14 23:12:10) 
dun evde otururken birden telefon calmis. arayan mahalledeki arkadas. ekipce turkiye turuna cikacaklarmis. 2 hafta surcekmis. sen gelmezsen kimse gitmek istemezmis. bizim loveinflipbook'da durur mu? hemen bugun patronla konusup yarindan baslamak suretiyle yillik izni kapmis.


  • mayeskuel  (21.08.14 23:14:52) 
iş yeri acil bir yere göndersin sizi.?


  • g7mor  (21.08.14 23:15:21) 
bu kadar kafana takacağını düşünseydim uzatmazdım. buluşmayız olur biter. nerdeyse 5 yıl oluyo ondan uzattım biraz :/


  • dimitri iskete  (21.08.14 23:16:35) 
şehir dışından bir arkadaş/eş/dost/tanıdık/akraba gelmeye kadar vermiş olsun son anda. sende kalmak istiyor, hatta ona şehri gezdirmeni vs. istiyor. şimdi geri çevirsen çok ayıp olur?


  • köstebek kurabiye  (21.08.14 23:20:34) 
Nikahın nerde kaçta olacağını falan söylemediysen o gün hiç arama, ararsa açma.

Telefonumu evde unutmuştum dersin. Ya da telefonu toptan kapat, çaldırdım de.
  • buff  (21.08.14 23:51:33) 
@buff, nikah onun bir arkadaşının, ben tanımıyorum. buluşup vakit geçirmek için o olayı bahane edicektik işte. saati ve yeri de söyledi, son ana kadar niyetli olduğumdan herşeyi sordum. giyeceği elbisenin desenine kadar herşeyi anlattı zaten bugün telefonda, almam gerekenden çok fazla bilgi aldım bile çoktan...

:(
  • loveinaflipbook  (21.08.14 23:55:11) 
ya boşver neden bahane arıyosun ki, gerek yok. başka işim çıktı kusurabakma kanks diye cok kısa bi mesaj at. bi daha nerde görcen istanbuldan geçip gitmiş olur zaten. ben şöyle insanlara çok imreniyorum bak, biz karşıdaki kırılmasın gücenmesin diye kırk takla atarız, onlar işim çıktı der gerisini sormana izin bile vermez.


  • akare  (21.08.14 23:57:40) 
akare +1

kimseye hesap vermek ve yalan atmak zorunda değilsin. 'Son anda başka bir işim çıktı, kusura bakma panpa, nikah telaşesi bitince buralarda olursan bir kaffe falan yapalım ama' gibi bir şeyler cidden işe yarar.

telefonla geri ararsa, açma :D
  • dessy  (22.08.14 08:51:52 ~ 08:52:05) 
"ailemle birlikte olmalıyım, işimiz var, kusura bakma" de.
facebook'tan engelle. telefonundan da engelle.
bu kadar...
  • cliquot  (22.08.14 09:08:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.