[]

ISA slotu olan anakart

elinde ISA slotu bulunduran anakart olan var mıdır? talibi var kendisinin de. varsa elinizde veya olan tanıyorsanız yazarsanız sevinirim.




 
Çalışması önemli mi?


  • alperz  (21.08.14 21:10:16) 
haliyle.


  • varos cloudstrider  (21.08.14 21:10:39) 
Çok zor. Çalışan bir tanesini elinde saklamış olan da muhtemelen satmak istemeyecektir. 15 yıl önce terkedilmiş bir teknoloji.

Rastgele...
  • alperz  (21.08.14 21:14:45) 
O çook eski değil mi?
Çook eski olduğu için denk gelmek anca koleksiyon manasında olur bence.

  • jesterdvine  (21.08.14 21:15:07) 
evet teknoloji çok eski, ben de kendim bulamadığım için belki dedim birilerinde vardır belki diye ama pek şans tutmayacak sanırım.


  • varos cloudstrider  (21.08.14 21:44:08) 
Bakındım da, 20 yıldır çalışan bu endüstriye yönelik bilgisayar şirketi yapıyormuş. Ama ilanın başlığı şöyle:
Motherboards with ISA Slots! Demek ki günümüzde bulunması tam HADİ CANIM OHANZA! dedirtecek birşey :D

www.adek.com

Buldukça buluyorum :)
www.amazon.com
  • jesterdvine  (21.08.14 21:47:45 ~ 21:49:32) 
teşekkürler. ben de ebay'den buldum aslında da oradan sipariş edip getirtene kadar belki güzel ülkemiz sınırlarında bulunur diye umut etmiştim. adamlar ISA anakart üretmeyi gerçekten başarı görüyorlar olsa gerek =)


  • varos cloudstrider  (21.08.14 21:55:33) 
annem atmadıysa olması lazım. ama bayağı eski bir anakart işletim sistemi ne kuracaksın ?


  • delidir yakalayin  (21.08.14 23:54:37) 
Çok zorlayacaksa PCI'dan ISA'ya çeviren kartlar var. Onlardan al.


  • godless frog  (21.08.14 23:56:24) 
amaç nedir ? belki başka bir çözüm bulunur.


  • orpheus  (22.08.14 01:46:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.