[]

İşten ayrılmak ne kadar zor ya

Özelliklerimin çok azını kullanabildiğim ve nispeten az kazandığım ufak bir şirkette çalışıyorum (ufak dediğim 220 çalışanı falan var da global değil, yerel bi firma) Global bi firmaya, daha çok özelliiğimi kullanabieceğim ve gerekirse yine az kazanacağım bir pozisyona geçesim var epeydir, fakat bi yandan bu şirkette de işler gidiyor bi şekilde, bi de el üstünde tutuyolar oraya fazla olduğumu düşünüp, o yüzden bırakıp gidemiyorum. Hep 3 ay sonra, şu projeyi atlatalım, şu markayı sevdirelim, şunu da yapalım sonra diye diye 1.5 sene olacak yakında.

Yöneticileri de seviyorum, adamlar çok ciddi hayal kırıklığına uğrayacak gibi hissediyorum ben gidince (ticari olarak yerime biri hemen gelir de bayaadır tanışıyoruz adamlarla), bi takım çalışanlar da epey rahatlayacak ben gidince (yakın zamanda onların başına geçeceğimi falan düşünüyolar çünkü), işimi de seviyorum aslında ama global firmanın vereceği imajdan epey uzağım şu an.

Comfort zone'u nasıl aşıyosunuz böyle bi durumda?

 
ana kural: çalışırken iş aranır. işsizken hep deplasmandasındır.

daha yüksek maaş talep edebilirsin arayı soğutmak için. maaşın artarsa da mutlu olursun hehe.
  • siradisi00  (21.08.14 21:03:27) 
hayrına çalışmıyorsun, bir hizmet veriyorsun, zamanını harcıyorsun ve bunun karşılığında sana para ödüyorlar. emeğini satın alıyorlar. bu ticari bir ilişkidir ve firma senin varlığın üzerine ilerleme planları yapmıyor, sen olsan da olmasan da yürüyecek. tecrübe kazandıysan ve daha verimli olabileceğin yerlerde çalışmak, daha mutlu olabileceğin işleri yapmak için ayrılacaksın. buna engel olan hiçbir şey de yok.

çalışırken iş arama konusunda kesinlikle katılıyorum. daha rahat düşünür, seçer, değerlendirirsin. mülakatlarda da sana koz verir. işsizken iş aramak çok daha zor, yıpratıcı, umut kırıcıdır.
  • sttc  (21.08.14 21:44:55 ~ 21:45:57) 
yaptığın iş sana bir şeyler katmaya devam ediyorsa ve rahatsan biraz daha takıl derim.


  • Zaphod  (21.08.14 22:24:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.