[]

doa kozmetik

Nasıl bilirsiniz bu markayi? Urunleri gercekten dogal midir, iyi midir? Hangi urunlerini önerirsiniz? Sozlukte genelde begenilmis ama bir de buradan sorayim dedim.

Teşekkür ederim şimdiden herkese.


 
Ürünleri çok başarılıdır, daha önce Arifoğlu'ndan alıyordum ben benzer ürünleri ama Doa'nınkiler hem daha çeşitli, hem daha kaliteli, hem daha uygun.


  • rakunzelll  (21.08.14 20:04:08) 
Valla bu sorun benim kafamda da var ama bir sonuca ulaşamadım.
Geçen sene millet nette pek methetti diye aldım ama kutuların üzerinde bırak kullanma talimatınıi içindekiler bile yazmıyordu. Bu durum yasal olabilir mi?
En dandik firmalar bile tarım bakanlığından vs sertifikasını nete koyuyor, bunlarda yok. Herhangi bir izninin olduğunu belirten bir iz bişey de yok ?
Soğuk sıkma diyorlar yağlarına falan ama bende evde elimle üretip soğuk sıkma yazabilirim üstüne :)
  • cy7  (21.08.14 20:19:20 ~ 20:19:45) 
ben memnun kalmadım. sözlükten falan duyduğum güzel şeylerle gaza gelip bi dünya şey almıştım kendime. sonra merak edip aldığım bir ürünün içeriğini buraya yazmıştım, zararlı olan içerik var mı diye, hatta linki paylaşayım => www.eksiduyuru.com

şimdi tabii, doğal olmasını umuyorsunuz, adı üstünde: doa kozmetik. içeriğinde elbette bazı kimyasallar olabileceğini tahmin edebiliyorsunuz. ancak çoğunluğunun zararlı içeriklerden oluşması marketteki diğer ürünlerle arasında ne fark bırakıyor?

hatta eksi'de sözlük yazarı olan bir arkadaş doa'da çalışan, bizzat ürünlerin nasıl yapıldığını gördüğünü, herkese tavsiye edebileceğini söyleyen biriydi. bu tarz bir yorumu vardı sözlükte. ona da yazdım yukarıdaki linke gelen cevapla ilgili, cevap alamadım :D

Ben sadece keratinli saç bakım kreminden memnunum. bittiğinde tekrar alacağım. ancak saç kremi, vücut şampuanı vs. zaten bunların paketlemeleri çok kötü, avucuna sıkamıyorsun neredeyse. hadi ucuz ürünler. zaten süslü püslü ambalajlara yer vermesinler, anlıyorum ancak bu kadar da kullanışsız olunmaz. her seferindie sinir krizleri geçiriyorum.

doa kozmetik haricinde farklı bir alternatif bulursak paylaşalım :)
  • dessy  (22.08.14 09:11:34) 
ya zararlı kimyasallar içerdiğini hangi kimya dahisi çıkarıyor, etoksikolojik etkiye dair ne biliyorsunuz da bunu rtahatlıkla yazıyorsunuz anlamıyorum sizi. doa kozmetik içeriklerin hepsi temizdir.


  • fug  (23.08.14 14:21:44) 
az evvel verilen linkteki soruya cevabımı da yazayım bari coco glucosid hindistan cevizi yağından yapılan organik bir temizleyicidir. disodium coco amhodiacetate hindistan cevizi yağının sodyumla esterleştirilmesinden elde edilen doğal kaliteli bebe şampuanlarından elde edilen bir temizleyicidir. biosaccaride gum doğal bir sakızdır kıvam verir sekerlidir nem tutar d panthenol b5 vitaminidir sodium lactate laktik asit yoğurtta bulunan bir asidin sodium tepkimesiyle elde edilen hafif soyucu ve nemlendirici gıda hammaddesi doğal bir malzemedir, lactic acid doğal süt asiti, xhuntum gum yemek jölelerinin yapımında kullanılan bir maddedir. her gün milyonlarca insan pastalarda yiyor bunu, citric acid asitlik düzenleyicidir, gene milyarlarca insanın tükettiği gıdaların asitliğini düzenler phenethly alchol, gül yağından elde edilen bir asittir koruyucu maddedir, ki bu madde ab standartlarında koruyucu sıfatı içermeyen sınıfta ve ruhsatlı hafif bir koruyucudur.


  • fug  (23.08.14 14:28:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.