[]

Hard diskte kayıp alan?

Bilgisayarım bugün C sürücüsünde alan kalmadığını söyledi, biraz yer açmak için dosya silmem gerekiyormuş.

Ben de mümkün olamayacağını düşündüm bunun, çünkü bişey yüklediğim yok bilgisayara bi anda nasıl doldu hafızası anlam veremedim. C sürücüsüne girdim Bilgisayar klasöründen, içindeki tüm dosyaları seçip sağ tıkladım, özelliklerden tüm dosyaların toplam boyutunun hard diskin toplam hafızasından 60 GB daha az olduğunu gördüm. Yani bilgisayarımda yer olması gerek, ama Yerel Disk (C:) simgesinin altındaki bar hafızanın tamamen dolu olduğunu gösteriyor. Neden?


 
gizli dosyalar vardird


  • crucio  (21.08.14 20:25:52) 
ccleaner kullan temizlik için

kayıp alan falan yok hacı. dosyaları seçip sağ tıklayarak bakılmaz. c sürüsüne sağ tıklayıp bak.
  • birisi.  (21.08.14 20:29:55) 
disk birleştiricisi'ni kullan bir de. araçlar'da, bi kullan bakalım uzun zamandır kullanmıyorsan diskte ayrılma çoktur ondandır.

ama gizli dosya +1 de diyorum. tabi 60 gb gizli dosya ne be :DD
  • suicidal ronin  (21.08.14 20:35:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.