[]

Gün içinde düzenli kaç iş yapıyorsunuz?

İşe gidiyorum 8 saatim çok yoğun geçiyor ayakta ve sürekli dikkat isteyen bir işteyim. Eve gelince pilim bitiyor biraz uyuyorum. Ders çalışmak istiyorum küçük yaştan beri gitarla uğraştığım için de onun köşede çürümesini istemiyorum. Onu da eklemek istiyorum. Akşam da yatmadan biraz yazı yazmak istiyorum. Dalmadan evvel biraz kitap okumak istiyorum.

Arkadaşlar yapamıyorum!!

Arada sözlük arada videolar derken akşam oluyo.

Gönül arada oyun oynamak, film izlemek istiyor.

Onu da yapıyorum ama ne zaman gitarı koysam ders çalışamıyorum, ders çalışsam yazı yazamıyorum, öbürünü yapsam diğeri düşüyor..

eğer yapabiliyorsanız multitasking olayını 2. soru size geliyor

Bunu psikolojinizi bozmadan nasıl yapabiliyorsunuz?

 
her gün hepsini yapma birgün kitap bir gün oyun birgün başka aktivite şeklinde bölmeyi dene


  • basond  (21.08.14 19:24:50) 
bilgisayar büyük engel. azaltmaya çalış.

kitap okuma olayını yolda yapmayı dene mümkünse. gitar çalmanın ön koşulu ders yapmak olsun senin için. bugün yarım saat ders yapmazsam gitar çalmayacağım de mesela.
  • reavelyn  (21.08.14 19:26:01) 
açık havada daha kolay yapılıyor yav. koltukta-yatakta otursam yapmayacağım şeyi balkonda-sahilde büyük bi rahatlamayla yapıyorum.

ama önce o interneti bi kapat.
  • seksen9  (21.08.14 19:32:17) 
-bilgisayarda takılıyorum
-kitap okuyorum
-dil öğrenmeye çalışıyorum.

bu da tatil diye böyle.
  • m e b  (21.08.14 19:33:21) 
günde 10-12 saat çalışan, haricinde çizimle müzikle uğraşan biri olarak ben de aynı dertten muzdaribim. kesinlikle bilgisayar başında geçirilen vakti azaltmalısın. başına oturuldu mu kalkılmadığından en temizi o bilgisayarın başına oturmamak. neticede şirket yönetmiyoruz amk kendime de kızıyorum sürekli, iş saatinde zaten bakıyorum internetten bişeylere de. o son sekmeyi açmayacaktım, o son videoyu izlemeyecektim, o son başlığı okumayacaktım diye sövmenin alemi yok. oturmamak lazım pcye.


  • rakunzelll  (21.08.14 20:57:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.