[]

Esrarengiz Youtube ve Gmail sorunu

Dün Gmail hesabıma girmek istediğimde şifremin değiştirildiğini öğrendim. Daha sonra eski şifremi yazarak bir şekilde yeni şifremi oluşturdum ve hesabıma girebildim. Ancak hesabıma girdiğimde bütün maillerimin silinmiş olduğunu gördüm. Daha sonra Youtube hesabıma girdim ve yüklediğim bütün videoların, bütün izleme geçmişinin silindiğini, eski beğendiğim ancak daha sonra beğenilenler listesinden kaldırdığım videoların tekrar beğenilen videolar listesinde göründüğünü, birçok beğendiğim videonun da listede bulunmadığını gördüm.

Çok karışık bir durum biliyorum ama en azından yüklediğim videoları tekrar elde etmek mümkün müdür acaba? Ya da ne yapmak lazım böyle abuk bir durumda? Hesabımın hacklenmiş ve bi manyak tarafından bütün videoların ve geçmişin silinmiş olabileceğini düşündüm ancak şu beğenilen videolar listesi kafamı karıştırdı. Gmail'in bi manyaklığı bana denk gelmiş olabilir mi?


 
ileride olmasını engellemek için
(bkz: iki adımlı doğrulama)
(bkz: google authenticator)

Diğer konularla ilgili bilgim yok maalesef.
  • inheritance  (21.08.14 17:40:46) 
mailler hakkinda bir sey soyleyemem ama hangi manyak girip videolarini silerki haddi sildi diyelim neden begenileri siler. ama soyle bir sey var bir gun ayni sey mobilden girerken bana da oldu. youtube izleme gecmisim falan sifirlanmisti. sonra fak ettim giris yapinca youtube hangi isimle kullanmak istiyorsunuz diye soruyormus.

misal: direk gmail kullanici adin ile ya da diger bir kullanci adi ile. ben yanlislikla diger seyi secmisim. eski kullanciyi secince duzeldi. bir umut ayni seyi sende yasiyor olabilirsin.
  • kutsalbok  (21.08.14 17:42:58) 
Bir iki sene önce Google youtube ve gmail hesaplarını birleştirmeye başlamıştı. Bu işlem tercihe bağlı ve sonradan geri alınabiliyor. Bununla ilgili bir sorun olabilir. Mesela önceden hesapları birleştirdiysen ve şimdi tekrar ayrıldıysa, beğendiklerin falan hesapları birleştirdiğin haline geri dönmüştür.


  • zombi  (22.08.14 10:11:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.