[]

ingiltere vizesi ücreti

online form doldurarak randevu aldım. ücreti nereye ve ne zaman ödeyeceğim?




 
ben de şimdi başvurdum ama online kredi kartıyla ödedim, başvuru formunda ödeme imkanı veriyor. sonra bi baktım, türkiye ile ilgili sayfada "pay later" yapın yazıyor. ben de pek anlamadım, en iyisi randevu gününde nakit götürmek. randevu alma butonunu bulana kadar da canım çıktı.


  • zkurmus  (06.07.09 03:19:47) 
randevu gunu aldilar benden.londra vizesi cok da pahali. internet sitesi ise berbat calisiyor. ben de cikamadim isin icinden.


  • banuolcay  (06.07.09 09:32:52) 
parayı online olarak ödemeyin!
worldbridge'in sitesinde uzun bir başvuru formunu doldurun. evraklarınızı hazırladıktan sonra site üzerinden randevunuzu alın. randevu saatine pek bakılmıyor ama yine de saatinizde giderseniz direk girersiniz. yanınızda 165 TL nakit götürün. kredi kartı geçerli değil. içerde işlemler son derece hızlı ilerliyor. 30dk gibi bir sürede çıkarsınız. fast track'e giriyorsanız 3 iş günü sonra pasaportunuz hazır oluyor.

  • ocaan  (06.07.09 11:38:02) 
online olarak gayet kolay ödeniyor. niye ödenmesin anlamadım.

çıkan uyarı da azıcık ingilizceniz varsa anlayabileceğiniz üzere yeşil/gri/kırmızı pasaport sahipleri için. bu kişilere vize ücretsiz.
  • 386 dx  (06.07.09 15:08:20) 
arkadaşlar o uyarıdan bahsetmiyor. o uyarı zaten kırmızı yeşil gri pasaport sahiplerinin ücret ödemeyeceği yönünde. worldbridge sayfalarında pay later seçeneğini seçin diyor.


  • aliscan  (06.07.09 19:35:02) 
perşembe vize randevum, bakalım online ödediğim hayvani miktar (10 yıllık başvurdum, artık siz bakın ben yazamıyorum içime oturdu) kabul olacek mi. olur tabi ya. niye olmasın. di miii?


  • zkurmus  (06.07.09 20:17:38) 
worldbridge'den email geldi, sormuştum, 386'nın dediği gibi kırmızı yeşil pasaportlu olanlar da ücretsiz olduğunu bazen bilmedikleri için online ödemeyin demişler. yoksa mavi pasaportlularınkileri kabule edşyorlarmış.


  • zkurmus  (07.07.09 17:45:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.