[]

eskişehir'de 2-3 saat vakit geçirmelik bar önerisi

Eskişehir'e ilk defa gidecek iki er kişinin girişte dam muhabbeti yaşamayacağı, playlist söz konusu ise rock/metal ağırlıklı, canlı performans var ise pop harici bir şeyler dinlenebilecek mekan önerisi istiyorum.

ne böyle bir playlist ne de bu çerçevede düzgün bir canlı performans yok kardeşim buradaki barlarda derseniz bari bira çeşitliliği görece yüksek ve ferah bir mekan önerin.

NOT: +30 kişiler olarak, daha 18'ine yeni adım atanların gidip çeşitli şaklabanlıklar sergilediği mekan olmaması da güzel olur. Ha, şöyle sağlam müzik var ama burada derseniz düşünebiliriz.

 
Bahsettigin tarzda 1 bar var sanirim barlar sokaginda. Adini bilmem ama zaten disariya muzik gelecek. Ibis otel tarafindan girdiginde solda kalacak. 2-3 tane daha canli muzikli yer var ama metal hic calmazlar ve modern rock calarlar o yuzden sana uymaz. Hayatinda yeni bir pencere acicak bira da yok maalesef barlarda.


  • kegums  (21.08.14 15:05:49) 
Eskişehirde yaşamıyorum ama Eskişehirde bulunduğumda gittiğim yer olarak Varuna Memphis Pub sanırım bir seçenek yaratabilir sizin için en azından.


  • qazaqwsx  (21.08.14 15:15:13) 
@kegums bahsettiğin tarzda yeni pencere açacak biraları farklı ülkelerde olabildiğince denemeye çalıştım ama Ankara'da gidiyorsun bir mekana mesela Tuborg var Efes var diyor, Bomonti bile yok... Becks bile yok... vs. Guinness gibi bazı biraları her barda bulamayabiliriz tamam da temel-bilinen biraları toparlasalar bari.


  • candanag  (21.08.14 15:18:25) 
rock/metal sürekli canlı performans yapan yer yok.

barlar sokağında (ibis otelin, hallerin oradan girince) ortalarında solda L'Acoustique vardır. bazı akşamlar canlı müzik olur, keyiflidir.mesela cumartesi akşamı olan programı tavsiye ederim. kalabalık değil, tek gitardı yanlış hatırlamıyorsam.

www.facebook.com

onun haricinde ibis otelin yanındaki varuna'da oturabilirsiniz. en çeşitli bira buradadır.

aynı işletmecilerin mekanı barlar sokağında sağda los amigos vardır, orada takılabilirsiniz.

kızılcıklı caddesinde ara sokakta drunken duck isimli irish pub'ı vardır. miniktir.

hiçbirinde dam sorunu yaşamazsınız.

edit:bir de fabrikalar caddesinde (222'nin devamında) memphis vardı. sanırım orada canlı müzik varmış. ben gidip görmedim, ancak gidenler memnundu. leman kültürle yanyana.
  • strawberry first  (21.08.14 15:20:23 ~ 15:34:16) 
canlı müzikli doğru düzgün pek yer yok eskişehirde
barlar genelde oturup muhabbet edip içmelik
barlar sokağında peyote var arada canlı müzik oluyor sadece efes satıyor fiyatlar makul müzik güzel dam muhabbeti yapmaz ama tipini beğenmezse almazlar.
travelers var porsuk kenarında ve del mundo var ibis otelin yanında bunlar da genelde +30 ların takıldığı peyoteye göre biraz pahalı mekanlar kokteyl ve bira çeşidi bakımından tatmin eder müzik eh işte
  • nikinik  (21.08.14 15:23:12) 
Prison var. ama kafasina gore acilip kafasina gore kapanan bi bar. Barlar sokaginin sonunda. Kapalidir tahminim.

Drunken duck var. Barlarda degil. Adalarin dibinde.
  • ibomiu  (21.08.14 15:25:28) 
prison türkü bar olmuş


  • nikinik  (21.08.14 15:43:20) 
barlar sokağında peyote vardı.


  • dimitri iskete  (21.08.14 15:53:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.