[]

notebook klavyesınde cıkan tus

cıkmadı aslında muhtemelen kırıldı.

alt taraf sılıkon. japonla sılıkona gelmeyecek sekılde yapıstırsam ıdare eder mı? bılgısayarı da yenı aldım sayılır sınır oldum


 
çıksa bile takması zordur onların, servis yakınlardaysa atlayın dolmuşa fln gidin yaptırın.


  • radikalherif  (06.07.09 01:08:41) 
yeni dedigim bir yil oluyor


  • anneke  (06.07.09 01:19:26) 
kırılmamıştır çıkmıştır o. benim de başıma gelmişti. kırıldı sanmıştım. öyle oynarken çıt diye yerine girmişti. ara sıra çıkıyor aynı tuş yine. böyle sağlı sollu bastrınca giriyo yerine.


  • asanisimasa  (06.07.09 01:22:02) 
çıkardım taktım gene. tam ortaya getirip bastırınca çıt diye diye giriyor benimki valla. dene istersen bi.


  • asanisimasa  (06.07.09 01:24:49) 
iki yıldır garanti. hem bittiyse bile kırık(eğer gerçekten kırıksa) tuşa yapabileceğin bişey yok. götür servise.


  • jangara  (06.07.09 01:24:49) 
yok tusun arkasında dort cıkıntı olması lazım, 3 tane var. kırık yanı. sokmaya calıstım yamuk duruyor parmagıma takılıp elıme gelıyor fılan. gotureyım.

kac para ısterler sızce
  • anneke  (06.07.09 01:31:47) 
standart şekilde kendi servisine götürürsen 100 liradan aşağı olmaz da hangi marka? burada ismini vermek istemediğim bir marka ise yardımcı olabilirim ücretsiz. ana servise götür rica et. klavye gibi "ucuz" parçalar garanti dahilinde değiştirildiğinde kargoya tamire değmediği için yurt dışına yollanmıyor. direkt değiştirilip eskisinin sadece tuşları kullanılır. tr distribütörüne bişi girmediği için servisler görmezden gelebiliyor. olmadı bir tuş da takılabilir. makineyi servise bırakıp çıkma mümkünse, rica et ufak bi iş hemen yapılabilir yani. klavye değiştirilmez de o tuş takılır falan. neyse çok uzattım.


  • abtash  (06.07.09 01:42:11) 
servisle falan hiç uğraşma. istanbuldaysan mecidiyeköyde, izmirdeysen çankayada, ankara'daysan bilmiyorum nerde laptop tamircilerinin yan yana sıralandıkları yerlere git, "çıkma laptop tuşu" sor. mecidiyeköy'de tanesini 3-5 ytl'den veriyorlar hurda makinelerden söküp.


  • dehri  (06.07.09 02:51:51) 
ankaradayım. markası asus.

ben gıdıp ya durduk yere oldu bılmıyorum yarın da gıdıyorum cok magdur oldum fılan demeyı dusunuyorum asuscuya. 100 lıra ısterse vermem ama tek tus ıcın. japonla yapıstırır otururum o ne ya cok paraymıs
  • anneke  (06.07.09 03:15:38) 
japon falan dokundurtma klavyeye, garanti dışı kalır yok yere. ya çıkma tuş al, ya servise götür ya da öyle kalsın, yazık olmasın garantine.


  • abtash  (06.07.09 03:26:16) 
kedim klavyeyi tırmaladığında ve epey bir tuşu söktüğünde servis tonla para istemişti, kırık yerine dikkatlice japon sürersen oluyor. tuşu yerine takmak epey bir dert, beni çok uğraştırmıştı, ama oluyor, sakin ol ve dikkatli çalış:)


  • yalnux  (06.07.09 05:49:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.